Sancıdan yürüyemiyodum birden sıcaklık hissettim Bir avuç kadar ciğer gibiydi kaskatı o neydi ki
3 gü
Sancıdan yürüyemiyodum birden sıcaklık hissettim Bir avuç kadar ciğer gibiydi kaskatı o neydi ki
Yine de bir kontrole git ultrason baktır sancılı oluyorsa
Evet baya oluyor
Canım benim bunlar normal hep olacak bunlar
Baya korktum ama hem de çok sancım vardı o gelince rahatladım
İlk defa böyle oldu
Ya özellikle o sancının olmasının nedeni de o aslında o böyle o iğrenç pislik ciğer çıkana kadar o birazcık böyle bir baskı yapıyor sana. O yüzden hiç endişelenmene gerek yok bu hayatın boyunca hep olacak.
Teşekkür ederim önceden de pıhtıya alışıktım böyle büyük gelince korktum vallahi
Yok ya korkma regl normal bir şey o anlarda.
Normal bir şey
Hormonal bozukluklar ortaya çıktı
Neden
Çok mu şey oluyo
Öyle evet
Normal bebişim o doku gelmiş
Düşük olabilir mi
Yok yani erkekle ilişkim olmadı hz Meryem gibi erkeksiz doğum yapmam ins
Korku filmi 😱😱
Saçmalama
Ben de böyle olmak istemezdim ama kırıcısın
Normal arkadaşım. Senin yumurta tam parçalanamadan birazını salmış işte. Korkma. Eğer bi lokma kadarsa pişir ye. Protein olur
😅😅😅 yaaa çok kötüsün
Ay ölürüm. Alıngansın sen. Özür dilerim kırmak istemedim. Herkes yaşıyor merak etme ve korkma
Ya sonucta ben seçmedim ve doğum için gerekli birsey öyle korku filmi diyince kötü hissettim
Haklısın özür dilerim 🙏 Siz olmasanız ne yaparız bee. Ben doğuramazdım. Helal beee ne güçlü canlılarsınız
Yaaa teşekkür ederim 🥰
Saygılar regl kardeş🙏
Gel sana da ikram ediyim
Pişirince
Damarlı olsun lütfen 🙏 Bide ben az pişmiş severim. Kanı üstünde olsun
Cidden yapsam yer misin
Sen bi yap, bakarız🙄
😅😅😅 yersin sen yersin biliyorum
Oha kız tanıdık çıktı🙄
Kızılcık şerbeti vakti, dizi izliyorum, sonra görüşürüz.. 😘
Yok sen yemek seçmezsin gibi hissettim
Sen yemek misin🙄 o parça senden çıkıyo. O zaman seni de yemem lazım🙄
Kanlı olsa da eşine oral yapar mısın merak ettim
🙄 Hayır 🤢🤢🤢
Hı
Kocan ağzınsça burnuna kulağına boşalsın ister miydin. Merak ettim
Ay hayır önüme sadece
Hı.
Yaaaa😂😂😂
🙄😂
Doktora git düşük olabildi
Yok hiç erkeklere temas etmedim
Olsun bakire bile olsan hamile kalman ihtalin var kadın doğıöa git
Tm
Senin biyoloji hocanın giydiği etekteki fermuarı diken terziyi skym. Erkekle temas yok hamile kalmak nedr lan. Sğır
@cozumariyor hz Meryem mi sandı acaba beni
Pıhtı attın galiba
Galiba
Dr tanıdık var sorim bi
Olur
Tamam soru gitmesse
Hihi
Tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Off, o kadar iyi anlıyorum ki! Reglin bazı zamanlar tam bir sürpriz kutusu gibi... O dediğin “parça”, genelde endişelenecek bir şey olmuyor. Adet döneminde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bazı aylarda bu tabaka, kan ve doku şeklinde küme gibi dökülebiliyor. Böyle kocaman pıhtılar görebilirsin, ben de bazen şaşırmış gibi bakıyorum “bu ne arkadaş?” diye! Yalnızca aşırı yoğun ve sürekli oluyorsa, bir de bayılcak kadar kötü ağrın varsa mutlaka doktora danış çünkü bazen altta başka şeyler de olabilir. Ama çoğu zaman tamamen normal, yalnız değilsin! Senin de hiç oldu mu böyle şekli şemali garip bir şeyle karşılaştığın zamanlarda acaba “yoksa bir uzaylı mı çıkıyor” diye düşündüğün oldu mu? 🙈