Ama daha öncesinde de kilo alıp verme durumu olmuş guncellemede söylemişsin ameliyatla sahada toparlarsin aslına bakarsan çokta önemli değil ama sen nasıl rahat ediceksen daha iyi olur
Biz kadını vücudu için sevmiyoruz sonuçta vücut sadece cinsellik için ilk izlenim için sonra içine kalbine odaklaniyoruz zamanda vücudu değişir ama olan sevgimiz bitmez
Sanki herkes kusursuz sen kilonu kastediyosun muhtamelen ben çok gördüm kilolu kızların yanında yakışıklı erkek benim ki knkam vardı oda 90 kg falandı her hafta birini bulurdu
Karakterinde kişiliğinde yoksa gerisi çözülürrr. Muhtemelen kiloları vermeden öncede bu halimle kimse sevmez diyordun, şimdi kilolar yok onun bıraktığı izler yüzünden diyosun ama çaresi de bulunur zaten büyük bir problem de değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Zaten ameliyat kararı vermişsin biz ne tavsiye verelim artık doktorun tavsiyelerine uyman lazım özel değilse kaç kilo verdin peki
40.
Tebrik ederim iyi kilo vermişsin ama o kadarda sarma yoktur sanırım kafana taktiğin için olabilir yine de ameliyatta daha da iyi görünür
Maalesef baya var
Ama daha öncesinde de kilo alıp verme durumu olmuş guncellemede söylemişsin ameliyatla sahada toparlarsin aslına bakarsan çokta önemli değil ama sen nasıl rahat ediceksen daha iyi olur
Teşekkür ederim, böyle bir kadını sever misin peki
Biz kadını vücudu için sevmiyoruz sonuçta vücut sadece cinsellik için ilk izlenim için sonra içine kalbine odaklaniyoruz zamanda vücudu değişir ama olan sevgimiz bitmez
Bu bir yalan
Sana durup dururken neden yalan soyluyeyim peki 😅🤣 napicaz evlenicez mi seni kandırmaya çalışayım
Kadınların kilo alıp vermesi bile sıkıntılı vücutta çatlak yapıyor göğüslerde sarkıntı Silikon yaptır yaptırabilirsin bekarsan eğer bence yaptır
Silikonlu çirkin değil mi
Neden çirkin olsun ki doktorun yönlendirmesi ile en uygun olanını seçebilirsin aşırı yapay olanı değilde doğal olan daha hoş duruyor
Böyle kadın sevilir mi çirkin gelmez mi
Neden sevilmesin ki neredeyse bütün güzel kadınlar bu yolu tercih ediyor kendi beğenmedikleri yerlerni yaptırıyorlar
Bilmiyorum o kadar güzel kusursuz kız varken
Ne diyebilirim ki dene en azından görüş al
spor yaparak vücudunu iyi hale getir. Görmeden yorum yapamıyorum ama çok kötü durumda değilse cerrahiyi tavsiye etmem. Dipnot: hemşireyim
Görmek lazım. Bence kötü değillerdir, biraz abartıyorsun gibi sanki.
Severim niye sevmeyeyim. Çok merak ettim seni.
Hayır çok sarkma var
İri ve büyük mü memelerin?
Büyük ama sarkık üstü boş gibi altı büyük
Ciddi söylüyorum baya hoşuma gider, seksi gelir bana
Sanmıyorum istisna belki çıkar
Gerçekten ciddi söylüyorum, çok hoşuma gider. Görmeyi çok isterim.
Seni çok merak ettim, görmeyi çok isterdim
Bir anda verdiysen normal ama ameliyat olacak kadar kötü değilse bence elleme
Ameliyat tan korkman normal ama rahatsız ediyosa olman mantıklı
Daha önce sevgilin flörtün vs gördü mü ne dediler
Hiç olmadınki
Olmadı
Gören mi olmadı sevgilin mi
Gören de olmadı sevgilim de
Biraz pasifsin o zaman yanii illaki ilgilenen erkek olmuştur
Kusurum var sevilmem
Sanki herkes kusursuz sen kilonu kastediyosun muhtamelen ben çok gördüm kilolu kızların yanında yakışıklı erkek benim ki knkam vardı oda 90 kg falandı her hafta birini bulurdu
Cok iyi arastir valla
Sarksın ne güzel işte
karar verip bi tarafı seçeceksin
Kaç kilo verdin ve ameliyat olma bence
Ve kaç yaşındasın
40 kaç 28 yaşındayım
Bence toparlarsın
Acele etme. Zamana yay
Boyun kilon kaç şimdi
1. 60. 65 kg
Tebrik ederim seni
Ölçülerin kaç
Nasıl yani ölçüler
Göğüslerin bel ve kalçan yani
?
Eee
Kac kilo verdiniz
40.
Baya iyi
Ama işte sarkma
Sorun etme bence o kadar kötü değildir
Spor yap degmez ameliyata be
Hayır sporla düzelmeyecek derecede
Naptın 30 40 kg mu verdin
aa güncellemeyi yeni gördüm. O zaman değişir işte. Doktora başvur bi
Tebrik ederim bu arada büyük başarı bu
Teşekkür ederim peki böyle bir kadın sevilir mi
Sevilir niye sevilmesin yahu
Kusurlar var
Karakterinde kişiliğinde yoksa gerisi çözülürrr. Muhtemelen kiloları vermeden öncede bu halimle kimse sevmez diyordun, şimdi kilolar yok onun bıraktığı izler yüzünden diyosun ama çaresi de bulunur zaten büyük bir problem de değil
Evet, karakterim düzgün diyorlar ama bu korkular yüzünden henüz ilişkim olmadı
Zamanı gelince oluur. Ama sen önce kendinle olan bu durumu çöz. Yani önce sen kendini sev ondan sonra başkası gelsin
Bilmiyorum haklısın belki de
Kaç bedendi menelerin
105 den 85 e düştü
Görmeden bilemeyiz kaç kilo verdin
40.
Estetik yaptırma bence
Neden
Üzülme gerçekten
Çok üzülüyorum sevilmem diye
Hızlı kilo verdin
Gerçekten büyük başarı 40 kilo verebilmek
Görmeden ne diyelim kı