Sağlık Uykum var uyusam mı yoksa gün geçiyor yürüyüşe falan mı gitsem çok kararsızım, sizdede oluyormu basit sistem arızaları😅🥳? Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Ne yapsam az ama ne yspsam fazla bazrn🤷♀️🥳 Güncellemeler6 ay Uyudum arkadaşlar😅😅🤷♀️ Uykum var uyusam mı yoksa gün geçiyor yürüyüşe falan mı gitsem çok kararsızım, sizdede oluyormu basit sistem arızaları😅🥳? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. yürüyüşe git bence 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Öğle uykusu güzel olur gadası 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. yediğini beğenmediğinde olur o. daha lezzetli zevkli birşeyler ye pskilojine iyi gelir. 1 0 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Default mode network lazım sana. Daha yaratıcı olacağına inanıyorum😂 1 0 Yorumla
faqqbaadi Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 6 ay pratikte kalabalık teoride yalnız bir kadınsın levi.. 0 3 Yorumla Leviathan_S 6 ay O ne demek yahu aç biraz Yorumla faqqbaadi 6 ay ama her lafımı da bana açtırırsan olmaz ki 🤷 biraz yürü kendine gelirsin, çıkman biraz zor olur ama çıktıktan sonra iyice çıkmişim dersin Yorumla faqqbaadi 6 ay gel sana kahve ısmarlayayım bol köpüklü Türk kahvesi Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 892 cevap paylaştı. Bende basit sistem arzası pek olmuyor çünkü benim sistemsel arzalar çok büyük 0 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Sıkı giyinip yürüyüşe çıkmak daha mantıklı üşenmezsen 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Kahvaltınızı 8 gibi yaptınız ise Bu saatler uyku için uygun olabilir 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Bazen uyuyup tazelenmek en iyisi 😅 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gelmiyor uyku 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalk yürü 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yürüyüşe git bence
Öğle uykusu güzel olur gadası
yediğini beğenmediğinde olur o. daha lezzetli zevkli birşeyler ye pskilojine iyi gelir.
Default mode network lazım sana. Daha yaratıcı olacağına inanıyorum😂
pratikte kalabalık teoride yalnız bir kadınsın levi..
O ne demek yahu aç biraz
ama her lafımı da bana açtırırsan olmaz ki 🤷 biraz yürü kendine gelirsin, çıkman biraz zor olur ama çıktıktan sonra iyice çıkmişim dersin
gel sana kahve ısmarlayayım bol köpüklü Türk kahvesi
Bende basit sistem arzası pek olmuyor çünkü benim sistemsel arzalar çok büyük
Sıkı giyinip yürüyüşe çıkmak daha mantıklı üşenmezsen
Kahvaltınızı 8 gibi yaptınız ise Bu saatler uyku için uygun olabilir
Bazen uyuyup tazelenmek en iyisi 😅
Bu saatte uyunöaz
Gelmiyor uyku
Ben uyumayı seçerim
Kalk yürü 😃
İş yok mu 🙄