Eski sevgilim bir arkadaşı olduğundan emin olduğum kişi üzerinden bana bunları soylettiriyor senin aklin varda ne işe yarıyor senin beyin hücrelerin hepsi ölmüş ama ben onlari nasil canlandıracagimi iyi biliyorum onları öyle bir monte edecem ki diyor ne demek bu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kufur.. hakaret.. aşağılama.. kuçük görme. Sorun şu bence.. onun dedigi degil o her kimse.. sana boyle muamele etme egilimimde olan birinin karsisinda ego ekşamak icin varligini surduruyor olmanin sebebi ne? Direk her yerden at engel.. kendi ölmüş beyin hücreleri ile baş başa kalsın. Neyi bekliyorsun. Bide anlam vermeye çalışmışsın.
Yahu sevdigim adam onun ağzına az sıcmadim zamanında şimdi bunu söyletme sebebi ne bana ne demeye çalisiyor neyi ima ediyor
Boyle adam sevilmeZ ki Allahini sevrsen.. sana it mualemesi yapiyor.. kucumsuyor.. sanki gecmisinizde intikam almak istedigi konu var miş gibi yazmiş Ya siz kizlar saglikli degilsiniz. Sana boyle muamele eden adami nasıl seversin. Akillara zarar. Bas engeli gitsin. Zaten evlenmeyeceksin belli.. ne zaman kaybediyorsun. Lakin boyle bir iliski evlilige tasinmaz. Neyin pesindesin.
Ne alakası var kim demiş evlenmeyecem bunu neye dayanarak söylüyorsun. Evet söylediği şey hoş bir şey olmayabilir ama bu onu istemeyeceğim anlaminada gelmiyor
Sana boyle muamele eden adamla evlenecekmisin :) Akillara zarar. Evlilik oncesi iliki donemi neden var? Amaci ne sence? Bosanmaya gidersin kosa kosa haberin olsun. . Böyle bir ikiskiyi duygularinla evlilige tasirsan ya çok mutsuz olursun.. ya da bosanmaya gider.. iliski kaldirir ama evlilik bu durumu kaldirmaz. Yasayarak gör istemem. Biri vardi. Demisti deme sonra.
Sen bu kisiye ve iliskiye sagliksiz bir bagimlilik gelistirmişsin. Bu sevmek değil. Gözlerin kör olması demek. Aşk gözlerini kör etmiş. Evlenince acilir. Merak etme. O zamanda iş işten gecmis olur.
Evet öyle
Allah yardimcin olsun. İliskinde maymun olursun. Hakarete maruz kalirsin. Yine pesine gidersin. Bagimlilik ve baglanmak iliskilerde çok tehlikelidir. Bu asamadasin. Ne diyim.
Öyle takinti saplantı haline geldi ilk başta onda sonra bende zamanında onu takmadım ciddiye almadım onunla konuşurken baskalariyla konuşuyordum çünkü sevmediğini düşünüyordum beni bu kadar umursadığıni belli etmiyordu kendisi güya zenginmis buna parası için kızlar hep geliyormuş ondan dolayı sevgisini çok belli etmiyordu bu çoğu erkegin uyguladığı bir taktiktir gtü kalkmasın diye düşündükleri bir şey. Ve sonra bana döndüğünde eskisi gibi olabilirmiyiz beni seviyormusun bu benim için önemli dedi 3 kez bastıra bastıra kabul etmedim reddettim 3 ay gecti ona inat bir arkadaşıyla çıktım 1 hafta bunu öğrendi bir bahaneyle yazdi yuz vermedim arkadaşınıda engelledim 4 ay geçtikten sonra tekrar geri döndü kaybetme korkusu yaşatmak istedi telefonda sevdiğini söyledi buluşuncada ben gidecem buralardan bir daha gelmeyecem beni aklindan cikar dedi benim onun için çabalamami istedi meğer bende anlayamadım tartıştım 1 gün gecti bir arkadaşımla konusturdum arkadaşıma beni 3 kez sevmediğini soyleyip yalan söyledi beni arkadaşıma yalancı durumuna düşürdü eve gidince de beni kaç kez üst üste aradi acmadim bir daha ararsan seni polise şikayet ederim dedim sonra il dışına gittim 2 sene uzak kaldım döndüğümde de onu her gördüğümde yok saydım görmezden geldim 4 sene sonra kendisine geri döndüm bu süre zarfında ben de onu başka kızlarla gördüm oda beni başka erkeklerle gördü. Birde geçmişte tipine laf etmiştim beni kızdırmışti bende saçı yok diye saçına laf etmistim şimdi anladinmi. Bana keşke hic karşıma cikmasaydin dedi
Sence neden keşke hic karşıma cikmasaydın demiş
İliski gecmisinizi okudum. Onun davranis bicimlerine.. söylemlerine anlam vermeye calisarak dahi kiymetli zamaninizi boşa harcamayin. Mevcut iliskiniz evliliğe gitmez. Gitsede bosanmayla ya da kavga furultu devam eder. Bu gecmis ve kalitesiz yasanmislikla sizden olmaz. Bosa zaman kaybettim senle demek istemiş olabilir. İliski gecmisinizde yasadiklariniz bunu dusunduruyor.
Hm aynı şey benim içinde geçerli onu tanıdığımdan beri kimseyi sevemedim kimseyle evlenemedim yaş oldu 30 çok üzülüyorum beni hasta etti bu arada instagraminizi yazın ordan yarin arayayım bu konuyla ilgili konuşmaya biraz aydınlanmaya ihtiyacım var be. tul9794 bu hesaptan yazın bana
Ulaştım size oradan. Bakabilirsiniz.
Etsin bakalım 😒😏
Hayir ne demek istemis
Ne demek istediğinin önemi yok üslubu basit biri olduğunu gösteriyor. hakaret ediyor bu adam