Size bir soru konuşma sırasında birini dinlerken Peşine konuşulanları unutuyorum ama hepsini değil ondan sonra çoğunu bu durum beni çok rahatsız ediyor bu durumu çözmek istiyorum hafızamda bi sorun olmadığını biliyorum olsa başka şeyleri de unuturum odaklanma problemim olduğu için dikkati veremiyorum kafa başka yerlerde bunu çözmek için ne yapabilirim basit yöntemi varsa eğer yardımcı olur musunuz eminim ki bu durumu yaşayan çok kişi vardır bu sadece konuşma sırasında olmuyor ders çalışırken de oluyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dikkat eksikliği var bende de vardı ben sudoku bulmaca kelime oyunları oynuyorum birde bana iyi gelen yaka damlası var onu kullanıyorum pskologa gidiyorum iyi geliyo
Bende gidiyorum psikoloğa ama ben de unutkanlık da var tamam her şeyi unutmuyorum ama konuşulanları unutuyorum sende de var mı bu konuşulanları unutma ders çalışıyorsun okuduğun şeyi unutuyor musun
Evet bende unutuyordum ama dedimya bu oyunlar bana iyi geliyor genellikle fazla kafama bişey takmamaya çalışıyorum daha iyi
İşte kafaya takma demeyle olmuyor
Ben nasıl yapayım peki senin yaş kaç
Şimdi unutkanlık var mı unutkanlık derken ders çalışıyorsun çalıştığın dersi hemen peşine unutma ya da birini dinliyorsun konuşulanları unutma
Olmuyo du evet artık ama hayatımdaki toksit insanları sildim daha iyim
Evet var herseyi unutuyodum ben herseyi mesala su almaya gidiyodum gerı geliyodum bunun gibi
Ya böyle de yaşanılmıyor ki bu hayat gerçekten bunun kesin çözümü ney ben gerçekten çok zorlanıyorum senin yaş gerçekten 20 mi
Yok degil yaşım burdan degişmiyo oyuzden açtıgım zaman yazmıştım kesin cözümü oldugunu sanmıyorum b 12 vitamine baktır badem ye iyi geliyo bana iyi geldi
Şuanda dikkat eksikliği var mı peki unutkanlık düzelme var mı ben çok kötü hissediyorum kendimi mutsuz odaklanamıyorum her şeyi unutmuyorum ama günlük konuşulan şeyleri unutuyorum konuşmaları ne yapacam senin öyle düzelmiş ama şimdi nasıl durumun
Her şeyi unutmuyorum aslında ama konuşmaları dersi
Önceki gibi yok tabikide şu an daha iyim kendini kötü hissetme kan tahlili yaptır vitamin ilacı verir artık cogu seyi unutmuyorum pozitif düşünüyorum oylee
Kitap oku bol bol ben yaka damlası kullanıyorum
Odaklanmamı artırıyo
Ney odaklanmanı arttırıyor
Ya nasıl kötü hissetmiyim hissetme demeyle olmuyor dayanamıyorum pozitif düşünmeye çalışmayı nasıl yapacam peki
Bendeki yaka damlası
Ya sürekli ona bağlı mı yaşayacaz
Hayır ya olur mu öyle sey bu benim tercihim
Tamam. Mesela şimdi nasıl okuduklarını hemen anlıyor musun veya unutuyor musun
Anlıyorum ve unutmuyorum
Nasıl yaptın ben yapamıyorum
Zamanla oluyo bu hemen olmuyo
Çok zor yapması
Bu hayatta kolay hiç bisey yok zaten
Mesela sen ne yaptın bendeki şu an şu sorun derse oturuyorum kafamı vermeye çalışıyorum ama kafam başka yerlere gidiyor bunu nasıl yapıcam sende de böylemiydi ne yaptın düzgün anlatsan detaylı bir şekilde
Yazamıyorum
Neden yardım etsen
Size yazamıyorum onu dedım
Sizde ilk başta zorlandınız mı ama nasıl aştınız bu zorlanmayı nasıl başardınız bana anlatsanız bunun yöntemini onu söylüyorum onu yazsanız
Evet çok zorlandım tabi ben sokağa çıkamıyordum unutuyodum hatta bazen yolda yürürken donup kalıyodum herkesi duyuyordum haraket edemiyordum 5 dk sonra hareket ediyordum ozaman da kimseyi tanimiyodum 10 dk sonra normale dönüyordum
Sonra beyin doktoruna gıttım tahliller de vitaminlerimin ve kanımın düşük oldugu cıktı ve psikolojik olarakta oldugu çıktı ilaçlarımı kullandım pskolog gidiyorum halen şu an daha iyim ve benim geçirdiğim en kötü yıldı okula 1 yıl gitmedim çünkü anlamıyodum unutuyodum evden cıkmak istemistim ilaçlarla pskolog gecti gitti artık cok iyim elhamdülillah
Bu ne kadardır var benim ortaokuldan beri var
Ve ben ders çalışırken sürekli okuduğumu unutuyorum takıntılar var bende psikoloğa gidiyorum
Benimde ilkokul da varmış dikkat eksikliği ama kimse umursamamiş ilerlemiş
Bende de takıntılar
Şimdi düzeldi mi tamamen
Nasıl yendin takıntıları geçti mi
Takıntılarım geçmedi azaldı anlattım zaten bunları yaptım kitap okuyorum spora gidiyorum öyle
Odaklanma sorunu dikkat eksikliği geçti mi
Ya ben nasıl geçirecem
Unutkanlık Kötü bir durum
Evet kötü