Doktor bana antidepresan yazdı, ismi SECİTA ve akşam kullanmamı söyledi ama eczaneden alırken eczacı sabah kullanmamı söyledi. Hangisini yapayım?
Doktor
Eczacı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doktor tabi genel bir soru için. Bu ilaç için ise aslında iki dönemse alınmasında sorun yok daha çok yan etkisi seni nasıl daha az etkiliyorsa öyle alabilirsin. Örneğin uykulu daha çok hangi saat hissediyorsan ve bu seni daha az etkiliyorsa ona göre alabilirsin gibi onun dışında akşam veya sabah alınmasında bir sorun yok
Cevap
3Cevap
Doktorun dediğini uygula. Bide tez vakitte kurtul bu ilaçtan.
Neden tehlikeli mi
1 yıldan fazla aynı dozda kullanınca beyin artık alıştığı için daha fazla öfkeye depresyona neden oluyor. Dopaminin hormonu dediğimiz mutluluk hormonu artık salgılanmadığından hiçbir şeyden keyif almıyorsun ve daha çok bunalıma giriyorsun. burada bazı şeyleri anlatamam ama adı üstünde antidepresan bu hani sadece kafana bir şey takmamana yarar ve anksiyeteye iyi gelir. Onun haricinde dikkat bozukluğuymuş şizofrenlikmiş bunlara çare olmaz. 37,5 dan fazla kullanmamanı tavsiye ederim. Ve bu ilaçlara aslında ihtiyacın yok. Ama sınavlarda iş görür de tavsiye etmiyorum.
Aile içinde sürekli kavga var o yüzden alacağım.
Allah yardımcın olsun. Yardımcı olur. Tavsiyem 37,5 u geçme.
Teşekkür ederim 🤍
Rica ederim
doktor..
kafa yapan bir ilaç bu
Doktorun tabı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?