Arkadaşlar okulda tatsız bir anım oldu yaş 18 emoji ile gösterdiğim sırada okulda oturuyordum arkadaşım cam şişeyi havaya attı cam şişe sonra yerde kırıldı okla gösterdiğim yerde tam sırama yakın bir yerde kırıldı daha sonra cam şişenin parçacıkları yerde dağıldı ufak bir parçasıda benim sıramdaki masanın üstüne geldi biraz takıntılıyım size sorum bunun için doktora gitmelimiyim gerek yokmu sizce siz ne düşünüyorsunuz cam şişe yerde kırıldıda acaba parçaları bana gelmişmidir diye endişeleniyorum ama hiçbir şey hissetmedim gelse hissedermiydim gitmeme gerek falan yok sonuçta yerde kırılmış ama ne olur ne olmaz diye gitmemde gerekiyorsada sizce hangi doktora gitmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Cam şişe mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canim bisi olsa hissederdin rahat ol bence git ılık bir duş al rahatla bitki çayı iç
Cam şişe mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı şişe yerde kırıldıda parçacıkları acaba bana geldimi diye tedirgin oldum
Yok yok gelse vücudun tepki gösterir
Herkes piskologa git demiş sitede ya ne alaka ama Ya bunun piskiyatriyle bir alakası yok bence sonuçta tam mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı camın parçaları banada gelebilirdi belki
Evet evet sadece biraz fazla düşünüyorsun rahatla dediğim gibi
Ben hiçbir şey hissetmedim o zaman parçalar gelmemiştir
Evet gelmemiş
Doktora gidiyorsun hemen psikiyatri kliniği okb olma ihtimalin yüksek dude geçmiş olsun
Psikiyatri klinigimi neden?
Cam şişe mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı şişe yerde kırıldıda parçacıkları acaba bana geldimi diye tedirgin oldum
Psikyatriye git bence cidden söyluyorum gitmeslin bu huyun gelecte sana buyuk zorluklar çıkarır
Ya Cam şişe mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı şişe yerde kırıldıda parçacıkları acaba bana geldimi diye tedirgin oldum
Ya bunun piskiyatriyle bir alakası yok bence sonuçta tam mavi okla gösterdiğim yerde kırıldı camın parçaları banada gelebilirdi belki
Gelse ne olacak ki zaten hissedersin sana geldiyse bir yerine girmişse cımbızla tutup çekersin bu yani bunun için ne doktora gidicen ha fazla girmiştir şaldır şuldur kan akıyordur bakınca kemiğin gözüküyordur o zaman gider dikiş attirir gelirsin
Ya ben bir şey hissetmedim o zaman gelmemiş olabilir parçacıkları
Yani ne önemsiyorsun ya benim 4 yasinda oglum var sabah akşam bir şeyleri kiriyor her yerimize de giriyor bazen o an fark etmiyoruz sonra farkediyoruz ben çıkariyorum oksijenli su tendiryor pamuk yara bandı oldu bitti o da çocuğa girerse bana girincr cikarip dezenfekte ediyorum o kadar
Yuhh böyle pimpirikli birini görmedim aslanım kırılsa bir yerine gelse kanardı
Abicim gördüm merak etme bir şey olmamıştır bi duş al sıcak bi çay için dinlenmene bak rahatla bir şey olsa kanardı merak etme geçmiş olsun
Ben hiçbir şey hissetmedim sonuçta şişe yerde kırıldı bir şey hissetmediğime göre parçacıkları da bana gelmemiştir büyük ihtimalle
@Atilla0898 hafız bu numaraya bakarlarsa internetten birinin paylaştığı anlaşılır hapis cezası var haberin olsum
Öyle tabi kardeşim benim bir şey olmamıştır