Hemşireler dün bir defaya mahsus denettirdi ben bugün almak istemiyorum beni daha kötü yapıyor bu şekilde söylesem dr dikkate alır mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani doktora açıklama yaparsan belki ilaclarini duzenler
Ben vücuduma ilaç sokmaktan korkuyorum bedenim benim değilmiş gibi geliyor onun parçası gibi hissediyorum bedenimi bozuyor gibi hissediyorum sadece bu his beni daha kötü ettiği için ilaç istemiyorum.
Bunu söylemeli miyim?
Yani sorun buysa bu psikolojik bir durum... normalde bir ilaç ictiginde bunu düşünmez ve hissetmezsin... bunu üstüne gitmeden ilaçlarını içmeden bu duygudan kurtulamazsin... zor ama yapılması gerektiğini unutma
Zorunlu mu bu?
Düşünmüyorum ki sadece ilacı içtiğimde kötü hissediyorum.
Uyuyamıyorum.
Bu psikolojik düşünmek istemezken bile insan düşünüyor beyin böyle bir organ... o yüzden doktorunu dinle o sana doğru yolu göstericek
Ben ilaç istemiyorum karşı değilim sadece bozulmuş hissediyorum bu yüzden almak istemiyorum.
İyi hissetmek için sadece iletişim kurmam yeterli, ilaç alınca sadece kötü hissediyorum..
Buna sen de ben de karar veremeyiz işte... ilaç gerekliyse kullanmalısın... kendi iyiliğin icin
İlaç beni daha da sürüklüyor.
Tedavi red yapabilirsin
İntihar girişimi ya yapmazlar.
Yapabilirler sen söyle
Bilmiyorum redd yapamam ama ilacı reddedicem.
Aynı şey
İlaç vermedilerrrr
Tedavi sadece ilaç değil ki ben zaruri görüldüm sadece.
Beni daha çok sürüklüyor eyleme bu yüzden istemedim.
klinikte yatıyor musun?
Hastanede.
hmm o zaman bilemiyorum. ailene sorarsan belki işe yarar.
Ailem refakatçi bile değil.
Her neyse teşekkür ederim.
O ilaçlar tek seferde etki etmez
Bilmiyorum zehirlenmiştim ondan da olabilir ama ben istemiyorum, zaten hafif doz almıştım ağrı kesiciyle karışıktı.
Ama kendimi canlı gibi değil bozuk bişey gibi hissettiriyor bu his beni kontrolden çıkarabilir bunu istemiyorum ilaç almamak için konuşmalı mıyım?
Tabii öncelik senin isteyin Eğer ortada ciddi bir durum yoksa doktorun anlayışla karşılayacağını umuyorum
İntihar girişiminden yattım.
İstersen konuşabiliriz. İlaçlar bu duruma etki etmez. Biliyorum
Ya etsin etmesin ben sadece istemiyorum bunu dikkate alır mı?
Dürüst olayım eğer durumun acil ve kritik ise her an aynı şeyleri tekrarlıyacaksan dikkate almazlar hatta seni stabil tutmak için tedaviye hormonlara olumlu tepki verene kadar gözlem altında tutulursun
Gözlem altındayım riskliyim evet ama ilaç istemedim.
Hastaneden çıkış durumunda riskliyim iyi olmak için kalıyorum zaten.
Her an bişey yapacak gibi değil ama.
Sadece kendimi tutabilmek ve sakin bir alan bulabilmek için burdayım.
İlaçları o zaman asla kesmezler
Bilmiyorum yine konuşmam lazım kendimi tutabiliyorken beni zor duruma itmek istemezler herhalde.
Buraya gelince streste olduğum şeyler ortadan kalktı sınav vs.
Sosyal hizmetler falan beni konuşturmaya çalışıyor psikiyatriye de kendimi zor açıyorum.
İnan tabularını yıkarsan her şey çözülür reşit değilsen aile ve doktor onayına göre çıkabilirsin
Aileyi bilmiyorum ayrılma ihtimalim de var.
Çıkmak istemiyorum burada güvende hissediyorum evde değilim.
Kendimi koruyabilmek için işbirliğinde olsam ama bişey yapmayı düşünürsem gidip söylesem mantıklı değil mi?
Ciddiye alır umarım, vücuduma bi ilacın girmesini istemiyorum çünkü dedim ya kötü hissediyorum çok küçükken de bu yüzden ilaç falan kullanmak istemezdim gerektiğinde de zorlanarak düzensiz kullanırdım.
Kaç yaşındasın? Bu durumu doktorla konuşabilirsin ama reşit isen seni ciddiye alırlar
İlaç alırsam kendimi tamamen bırakmak teslim etmek tepkisiz olmak durumunda kalacağım bunu daha önce yaşadım toparlanamadım yine istemiyorum..
Tam sınırda hissediyorum az daha kendimi ilaç almaya zorlarsam iyi olmayacak.
Ben hastanede kalmak istiyorum ama tedavi ilaçsız olsun istiyorum.
O dediğin imkansız orada tedavi olmak için tutuluyorsun tedavi yok ise orada bulunmanın da anlamı yok. Dediğim gibi doktoruna bu düşündüklerini belirt ama reşit değilsen kâle alınmazsın
Alacakmış galiba.
Durumunu yaşını bilmiyorum dr. Bağlı
Hastanede mi yatıyorsun
Yatıyorum.
Geçmiş olsun