Güncellemeler
+1 yıl
İlaç kullanmalı mı
Güncellemeler
+1 yıl
Psikiyatri doktor zarar mı verir doğru bilgi nedir gerçek nedir kim haklı ilaç kullanmamalı mı doktor a güvenmemeli mi doktor a gitmeyi düşünüyorum annemle teşhisim vardı ilaç düzenlenmişti kullanmamıştım istenilen şekilde hasta olduğuma inanmıyordum kimseye güvenmiyordum sanırım haklı olan onlar ben hastayım doğru olan ilaç mı kullanmak
Onlar mı biliyorlar doğru olanı kim biliyor eksiklik yaşıyorum güven inanç eksikliği
Onlar mı biliyorlar doğru olanı kim biliyor eksiklik yaşıyorum güven inanç eksikliği
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uyuman için, daha sakinlemen için... gitmelisin ve kullanmalısın.. ilaç kullanmak istemediğini de söylemelisin.. zorla içircek hali yok..
Uyuyorum hergün düzenli sakinim
İlaç çözüm mü değil mi ilaç neye çözüm kimyasal yüzde yüz bir insanı etkisiz leştirmek için çözümdür zararsızlaştırmak için çözümdür biliyorum amaç zararsızlaştırmakmı eksik küçük mü düşünüyorum biliyorum
Doktora sorarak güzel bilgilenirsiniz aslında her gelen danışanina ilac verdiğini düşünmüyorum
Bana zararından başka bir şeyi dokunmadı. Yıllarca kullandım. Şimdi olmayan daha fazla ruh hastası özellıge sahibim. Skill sahibi oldum bedavadan.
Ne kullandın
Teşhisin var mı
Yaşın kaç
Tanı
Bende kullandım kullandırıldım beynim çalışmıyor düşünemiyorum şu an ilaç tan kullanılan kimyasallardan mı yoksa öncesindeyse mi vardı böyleydim emin olamıyorum
Kendi iradem dışı kullanılan kimyasalların olumsuz etkilerini hissediyorum sonrada birden kestim tekrar kullandırdı çevremdeki ker kes bırak kes bırak etkilendim ben gizledim kullanmadığımı attım döktüm kontrol edince kullanmış oldum ara sura etkilendim sanırım zararlı verdi hasar mı oluştu bozdunuz beni yoksa ilaçtan değilmi emin olamıyorum ama ilaçın etksi yok değil
İnsanca şeyler yaşamadım yaşamıyorum da
Düşünüyorum imkansızlıktan para sızlıktan mı böyle şeyler yaşanıyor güçsüz yoksul fakir insanlarmı yaşıyor
Okb panikatak anksiyete ve aşırı snir var. Uyku sorunlarım var. Doktora anlatmadım bir cok sorunum var daha bir cok ilaç verdiler kullandm isimlerini hatrlamam imkansız. Şimdi kullsnmıyorum ilaç falan. Valla bozdu benı düşünki nasl ağrı kesici alırsn bsy slırsn böbreklere zarar verir vs onun gibi işte. Hele bazı ilaçlar benı deli gibi yapmıstı. Ama madde kullandıysan onunlada alakası vardır. Hemde cok fazla
Yok kullanmadım
Kimyasal diyince öyle anladım hem ilaç hem öyle bir şey kullanmıssın gibi oldu anladım.
Hala ilaç kullanıyorsan doktorunla görüş iyi gelmediğni belırt en azından değiştrr zaten dogruyu bulana kadar defalarca değiştirıyorlar. Mesela uyuyamıuorm diyene x ilacı yazıyorsa cok uyuyorum dıyene bıle x ilacı yazabılıyolar. Kuzenım arkadsdıyla gittgnde yasamıs bu durumu. Bellı ilaçlarla öncelık tanıyorlar prim aldıkları ıcın o da bızı kötü etkılıyor tabi
doktorq git
Bişeyler yok eksik yaşıyorum sanki
Duygusal eksiklik maddi eksiklik yetersiz ilk yaşıyorum sanırım imkansızlık yokluk fakirlik mi acaba
calis kanka
Bozukluk yaşıyor olabilirim fizyolojik
Calısamıyorum