Arkadaşlar benim eşim Narsist artık onun düzeleceğini düşünmüyorum ondan boşanmak istiyorum ama babam onun düzeleceğini söylüyor bize aile terapisine yönlendirmek istiyor eşim yine aynı davranıyor bana benim vücudum üşüyor şu an psikolojim Hiç yerinde değil Kafam çok ağrıyor ve kafam çok bulanık Ayaklarım da ağrıyor kendim hiç iyi hissetmiyorum bu adamla kaldıkça daha çok psikolojim bozulacak Benim ne yapmam lazım eşin bana psikolojik baskı değer vermeme ve narsistin yapabileceği bir sürü şeyler evde de kriz geçiyorum sinir krizi kimsede beni anlamıyor Babam da düzelmesini istiyor Ne yapmam lazım Kendime bir şey yapmaktan korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kendi kendine delirecene onu da delirt. Narsisti yok saymak önemsememek oradam bir ses geliylr ama bedeni yokmuş gibi bakıp ya bu ses nerden geliyor bakışı atmak onu da delirtir
Seninde değer göreceğini aslında iddaa ettiği gibi yeteneksiz veya yetersiz olmayan aslında harika bir kadın olduğunu da iliştirirsen bakırköyde arada ziyaretine gidersin güzelim
Başkalarının ne dediği ile değil kendine yapacağınla ilgilen ayaklarının üzerinde durabilecek sen yolunu ilerleyebileceksen hiç düşünme mutlu olmadan bir evliliği sürdürmenin hiçbir anlamı yok
Başım ağrıyor çok üşüyorum şu an kafam yerinde değil dayanamıyorum artık
Başım ağrıyor midem bulanıyor dört gündür yemek yemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum burada böyle yazdigima bakma onu da yapmak istemiyorum aslında sadece kafayı yememek için yazıyorum ben de sana dertlerimi anlatsam oh oh öhö
Kendini dinle babanı değil. Baban yaşamıyor o narsistle.
Anlatamıyorsun ki yok aile terapistine gidin deneyin Yok onu yapın yok Bunu yapın diyor adamın 7 yıldan beri değiştiremedim o değiştirecek sanki
Anlatmayı bırak icraate geç. Ver mahkemeye davayı aç.
Babanda narsist mi
Evet annemde babama çektirdi
Mesleğin yoksa boşanınca daha beter olur aile evinde. Kocana nazın geçer ailene geçmez. İyi düşün.
Meslek yok ama çalışırım dayanılacak gibi değil bunun yanında durmak
Çocuk var mı
Meslek yoksa evli kal daha iyi
Seni dövmüyorsa evli kal
Dövmüyor ama dövmekten daha beter piskolojik baskı kendimi değersiz zayıf hissediyorum
Var 1 tane 6 yaşında kız
Anlıyorum seni. Ama dövmüyorsa evli kalıp terapiye gitmesi daha doğru. Mesleğin olsa boşan derdim, ki birde çocuk var.
Ya çocuk varsa var o çocuğun da tranvası var hep kavga ediyoruz
Bak olay meslek. Mesleğin olsa boşanırsın alırsın kızını gidersin.
Ailende sahip çıkmak istese çıkardı, ama hiç oralı değiller. Benim anladığım ailen yüzüne biz sana kızınla beraber bakmak istemiyoruz demek yerine sana kocan düzelir diyorlar.
Narisistler düzelmiyor evet sadece onunla yaşamayı öğreniyorsun.
Evli kal ama başka çocuk yapma.
Tedavi ile çöÜşebilir
Psikolog tedavisi mi
Çift terapistine git. Onuda götür burada bi arkadaş kocası rahatsızdı başka adama kaçtı ulan kaçtığı adamda deli çıktı yani kader bazen engellenemiyor ama professionel destek alın olmuyorsa da ona göre değerlendirin
Ben neden değişebileceğini inanmıyorum bilmiyorum değişeceğini de düşünmüyorum Ne bileyim ama gideceğiz tabii babam bunun için geldi bizi düzeltmek için
Boşanmak basit istersen 5 dk da boşuyorlar anlaşmalı. Karar senin boşanınca daha iyisini bulacağını düşünüyorsan boşan. Ben boşandım çok iyi bir şey değil çok sıkıntılı ise boşa ama boşanıncada tramvaların olucak karşıdaki adamında tramvaları olur zor bir süreç
Ben burada nerdeyse kendimi öldürcem hala neyden bahsediyorsunuz adam katlanılacak biri gibi değil
Ne yapıyorda kendini öldürcen
Anlamıyor baskı yapıyor kendimi değersiz hissettiriyor hatasını kabul etmiyor üste çikiyor rezil ediyor vs bir sürü şey daha piskolojim yerinde değil
Valla olgunluk raddesinde değilse boşa o zaman
Bence aile terapisi deneyin
Aile terapisine gideceğiz ama değişik yerini hiç düşünmüyorum çünkü adam karaktersiz kendi isteklerinin peşinde
Doyurabiliyor mu seni yatakta
Zaten sadece o konuda iyi çünkü onuda kendi için yapiyor batsın yatak işi iyice soğudum
Bence şu an onunla yapmak yerine başka bir erkekle yapmayı tercih edersin
Ya ben kısmeyi istemiyorum rahat kafa istiyorum
Ama illaki sonra libidon yükselecek birini isteyeceksin kafan rahat olduğunda
Olamam