Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Ben 18 yaşımdayım o da 28 yaşında. Ben lise mezunu oldum, üniversiteyi de okuyacağım. O ise Üniversite mezunu olmuş ve elinde bir meslek var. Ailesi onu evlendirmek istiyor ama o kolay kolay kimseyi beğenmiyor. İşte ben bu adama vuruldum sanırsam. Onun numarası bende var , onunla mesajlaşıyoruz ama bazen sık değil. Birçok kez tıpa tıp benim gibi ama benden biraz yaşça büyük biriyle evlenmek istediğini dile getiriyor. Ben de ona diyemem ki benim için sorun değil , beni bekle üniversiteyi bitireyim seninle ben evleneceğim çünkü ben sana vuruldum... Belki de bunu dersem de yok olmaz diyecek ya da sanki benden bir adım bekliyor gibime geliyor. Yani belki de kendi kendine diyor "bu kıza bir şeyleri itiraf etsem beni geri çevirecek sonuçta daha okul okuyor" Bunu düşünüyor olmaz mı? E şimdi bu adam beni 7 yıl daha bekleyecek mi hiç sanmıyorum. İşte oyüzden ben de ona bir şeyleri itiraf edemem. Arkadaşlar lütfen yardım edin 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Başta hep sorardı beni ama şimdi WhatsAppta ilgisini çekecek bir şey paylaştım mı sadece yazıyor o kadar ama hemen kısa kesiyoruz... Ya offf ya ben en başından beri ona ilgisiz kalmayacaktım ama ben o zamanlar ona karşı bir şey hissetmiyordum ki ama şimdi ona çok bağlandığımı hissediyorum... Ona ilgi göstersem boşuna artık çünkü iş işten geçti gibi çünkü bana dün gece o da WhatsApp durumum saye
Güncellemeler
+1 yıl
o da WhatsApp durumum sayesinde mesajlaştık neyse işte bana diyor dünyanın en güzel kalpli "kardeşi" delali. Şimdi ben ne yapacağım gönlüm de ondan vazgeçmiyor ki
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?