Sağlık 50 kg altında olanların kan veremediğiini biliyor muydun? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bir çocuğumuz için kana ihtiyaç vardı hastaneye gittiğimde kilom sebebiyle kan veremedim öğrenmiş oldum.😑😑 50 kg altında olanların kan veremediğiini biliyor muydun? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Biliyordum geçmiş olsun abla 0 0 Yorumla
Morjinal Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Bilmiyordum açıkçası. Senin için riskli oluyordur kan miktarın daha az olacağı için belkinde bir saglikci aydınlatsa iyi olurdu nedenini merak ettim 0 0 Yorumla
Mehmetemin38 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 6 ay Ben bagisciyim sürekli kan veririm 3 ayda bir, ama bunu bilmiyordum 0 0 Yorumla
faqqbaadi Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 6 ay bunu düşünmüş olman bile takdir edilir vermiş kadar oldun 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Hiç bilmiyorum neyseki o kiloda olmam imkazsiz gibi bir şey o yüzden no problemoo 😄 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 6 ay Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Bazı nedenlerden alınmıyor ama kiloyla ilgili bilgim yoktu 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı. Geçmiş olsun hala kızı 0 0 Yorumla
blackmoon_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Bir ara boyle bir şey duymuştum sanırım.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok bilgim senden ögrendik 0 0 Yorumla
LimonluPastanınHüznü Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% 6 ay Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Evet biliyordum. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 6 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biliyordum 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii 6 ay Papağan dedim de canlı mı dedin ya la sen 😂😂 Yorumla Ash_Ketchum 6 ay Papağanın kanla ne alakası var yahu 😂 Yorumla ölümmmeleğiii 6 ay Aklıma geldi güldüm netcen👻 Yorumla
yarennnx66 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 6 ay boyum 1.56 kilom 46 kan veremez miyim yani 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 6 ay Bende 46 kiloyum veremedim ablam Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı. Bunu biliyordum ben 0 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 982 cevap paylaştı. Evet duymuştum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biliyordum geçmiş olsun abla
Bilmiyordum açıkçası. Senin için riskli oluyordur kan miktarın daha az olacağı için belkinde bir saglikci aydınlatsa iyi olurdu nedenini merak ettim
Ben bagisciyim sürekli kan veririm 3 ayda bir, ama bunu bilmiyordum
bunu düşünmüş olman bile takdir edilir vermiş kadar oldun
Hiç bilmiyorum neyseki o kiloda olmam imkazsiz gibi bir şey o yüzden no problemoo 😄
Bazı nedenlerden alınmıyor ama kiloyla ilgili bilgim yoktu
50 kilonun altında olmadığım için bilmiyordum.
Geçmiş olsun hala kızı
Bir ara boyle bir şey duymuştum sanırım..
Yok bilgim senden ögrendik
Evet biliyordum.
Biliyordum
Papağan dedim de canlı mı dedin ya la sen 😂😂
Papağanın kanla ne alakası var yahu 😂
Aklıma geldi güldüm netcen👻
boyum 1.56 kilom 46 kan veremez miyim yani
Bende 46 kiloyum veremedim ablam
Bunu biliyordum ben
Evet biliyorum
Evet o var
Evet duymuştum