Bazı doktorlar nedne boyle yapiyor?

Ben odyoloji okuyorum odyologlar kulak uzerine yogunlasilmis bir bilim dalidir tiptan bagimsizdir ve biz 4 sene bunun egitimini aliriz tani egitimleri de dahik ve tani koyma hakkimiza bazi doktorlar karisip ofyolog tani koyamaz diyor ben bir kbb hekiminden daha fazla kulaga yogunlasiyorum cunku benim alanim bu onunki ise tıp ve cerrahi alanda uzmanlasmis kendisiyle beni nasil kiyaslar ya doktorsun neden kendinj benle kiyaksiyorsun degil mi ve sunu anlamiyirlae tip yeterli olsaydi odyoloji bikimi olmazdi biz onlarin istedigi gibi onlarin yardimcisi olsak e o zaman ukeye gecmiz olsun isitme sorunlarına cozum hkc aranmaz bile odyoloji ihtiyactan eksiklikten dogan bir alandir neyse bzii gectim hemsirelik ne kadar kutsal onenli meslektir degil mi bazi hastanelerde doktorlar hemsirelere cayini getirttiriyor hastanij aktini degistirmesini istiyor hemsirelere bu muamekeyi yaoiyor ve yigun mobbing uyguluyor hemsirelere yaptilae bize de yapmaya calisiyirlar bu sekikde en tepede biz olalim herkes yardimcimiz olsun diyorlar oysaki herkesin alani ve isi farklı olmasina ragmen...
Bazı doktorlar nedne boyle yapiyor?