Özellikle psikiyatri/psikolog ve diş tedavisi için soruyorum.
Hangisine güvenirsiniz, beğenirsiniz ve ya beğendiğiniz devletler var mı?
Hangisine güvenirsiniz, beğenirsiniz ve ya beğendiğiniz devletler var mı?
Devlet hastanelerinde her zaman baştansağma iş yapılıyor. Hiç işini iyi yapan bir devlet hastanesi doktoru görmedim. (Psikiyatri ve diş konusunda)
Özeldekileri de iyice araştırıp, iyisini bulup gitmek lazım. Onlara da pek güven olmuyor...
Psikiyatri devletten memnun kaldım ama diş mutlaka özel.
Neden diş özel sence?
İnsanlarımız genelde özeli tercih ederler düşündükleri iyi hizmet aldığı için özelin iyi olduğunu düşünürler bilmezlerki özelde o hizmetin karşılığını fazla fazla öderler kesinlikle devlet
Ikisinede ayrı ayrı muayene olurum. Özel daha çok ilgileniyo
Cevap
4Cevap
Özel tabiki imkanlar daha geniş doktorlar özel seçilmiş ilgi alaka daha çok ve özel hastaneler kokmuyor tertemiz oluyor devletlere girdiğin an iğrenç bir koku kalabalık karkaşa Allah düşürmesin
Dis icin ozeli oneririm de psikolog olarak degisir onu kendin anlayabilirsin ozelde gittim bir saate 500 tl verdik fakat sıfır ama devlette gittim ve ondan daha cok memnun kaldim psikolog olarak en iyi sen anlarsin kendini
hastahaneler önemli değil de ben doktorlara güvenmiyorum
Özel derim çok ilgililer biraz paraya kıyacaksın kalite için şart :D
Bence özele git. ben hep özele gidiyorum özelde daha iyi bakıyolar hemde hijyenik oluyo
Parası olana özel olmayana devlet
Param yok ama özel istiyorum :/
Borç al çok para lazımsa kredi çek. ben amaliyat için 20 bin kredi çektim mesela yapacak bir şey yook
Özel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar