Devlet hastanesi?

Merhaba öncelikle göğsü büyük olanlar beni çok iyi anlayacaklardır. Sırt ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı dahası istediğin kıyafeti seçememek sürekli saklama isteğinde bulunmak özellikle muhafazakar bir aileniz varsa (benim gibi 😞) açık renk giyinememek koşamamak ip atlayamamak yazın pişik olması regl olduğunuzda ki dokunulmaz ağrısı hepsi tam bir eziyet haline dönüştürüyor. O yüzden ameliyat olmak istiyorum fakat özelde 90.000 dediler o yüzden devlet Hastanesi'ne gideceğim göğüs ölçüm 95 100 aralığında sanırım. Düşünün yani küçük gözüksün diye istediğim kıyafetler güzel dursun diye gidip bel korsesi alıyorum ve onu yarım atlet şeklinde kesip dikiyorum sporcu sütyeni gibi oluyor fakat omuzlarım sırtım hala ağrıyor bunun çözümü olarak ameliyat olmak istiyorum. Fakat dediğim gibi devlet hastanelerinde ameliyat yapıyorlar mı diyelim ki SGK karşılamıyor doktor ne kadar ücret bunlar ne kadar ister yani ameliyat için? Bunun riskleri var mı yaptıranlar memnun mu ya da yaptırıp da pişman olanlar var mı lütfen erkekler saçma sapan yorumlar yapmayın gerçekten bu durum benim psikolojimi etkilediği için buraya soru şeklinde yazdım.
Devlet hastanesi?