ayrıca cevaplar için de teşekkür ederim herkese.
Kızlar her gün günlük ped kullanıyor musunuz?
ayrıca cevaplar için de teşekkür ederim herkese.
Bölgenin enfeksiyon riskine karşı her daim kuru ve hijyenik tutulması lazım, kaliteli günlük ped ve pamuklu iç çamaşırı kullanın ve sürekli değiştirin
yaştan dolayı da olsa gerek erkekler arasında en olgun davranıp en güzel bilgilendirici cevabı paylaşan sizsiniz. diğer ergenler sizi örnek alsalar keşke bişey bildikleri yok.
Ya bu gunluk pedlere zararli diyolar ama asli astari var mi?
açıkcası bilmiyorum diğer pedlerle aynı maddeden yapılıyordur sonuçta. kendim öyle bişey duymadım kısacası ama aşağıda bazı kızlar zararlı diyorlar aynı şekilde..
B dedim hijyen açısından bazen kullanıyorum aslında gerek kalmıyo çantam yedek dolap gibi geziyorum😂 takıntı işte
Evet günlük ped hep kullanırım.
doğru evet sadece akıntı olmasına gerek yok iç çamaşırının temiz olması için ve o bölgeyi temiz tutmak için kullanılabilir bu pedler. sonuçta kullanıp atıyorsun çok pratik.
ben de sorun yaşamadım ve her gün kullanıyorum. burada bazı kızlar zararlı demişler bilemiyorum ama sonuçta diğer pedlerle aynı maddeden yapılıyor. bana göre hijyen açısından kullanılması gerek günlük pedlerin. yani bir zararı olduğunu sanmıyorum. cevabınız için de bu arada teşekkür ederim.
Cevap
11Cevap
yaprak pedler var onlardan kullaniypdum ama rahim ağzı kanseri yapıyormuş filan dediler kullanmiyorum artik
teşekkürler görüş için.
Rica ederim
Biz de mi kullansak lea yoksa , akintilara karşı ahahahh :)
Bnce sen bilgilerini kopyalayip her erkegin yazdigi yoruma kopyala. d birde bizim acimizdn yararlibolmus hic yoktan yorum seklinde ogreniyoruz guzel olmus saolun ^ ^
düzenli duş ve temizlik :)) reglken bile rahatsız oluyorum ped den bide günlük takmam onun yerine bakım :D
Sadece regl olmadan bir kaç gün önce kullanıyorum. Onun dışında günde bir kere iç çamaşır değiştiririm
Evet ama çok zararlı olduğunu öğrendiğimden beri azalttım
Jahahahaa erkeklerde ped kullaniyormus bir yasima daha girdim
alakası yok, yaş farketmeksizin bayanlarda regl harici akıntılar olabiliyor bu sebepten kullanılıyor günlük ped. çünkü diğer pedlerden daha ince ve küçük boyuttadır yani pratiktir. diğerleri gibi rahatsız etmez ince olduğundan.
koku olabiliyor bazen ama kokunun da bir derecesi var. çok koku yapıyorsa başka sağlık sorunu olabilir. akıntılar bazen rahatsız edici olabiliyor ıslaklık hissi verdiğinden ötürü.
Erkeklere noluyo bee :) Hayır zararlı çünkü
ben kendim duymadım zararlı olduğunu da siz bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de öğrenmiş olurm böylece
Su soruya cevap veren erkek akli?
anlamıyorum abazalık bir yerlerine vurmuş heralde :D
Erkeklere noluyo :D :D
anlamadım kızlardan önce atıldılar soruya :D
ahah ya onu şimdi farkettim sen söyleyince :D
Bu nasıl soru la? Saçma gibi geldi bana.
saçma değil bilmediğiniz belli, kızların regl haricinde akıntıları olur ve bunun için normal pedden daha kısa ve ince olan günlük pedler kullanılır. kimisi tüm ay kullanır bunu kimisi sadece gerektiğinde. soru saçma değil kısacası, öğrenmiş oldunuz siz de bence bu soruyla.
rica ederim.
asla kullanmam. Hijyenik değil
neden öyle düşünüyorsun ki normal pedlerden bir farkı yok?
Camasrlarimi utulemeden bile giyemem mikrop kapiyorum cok çabuk. Sudan dahi. kaldi ki günlük ped hc hijyenik birşey degil.
:s bu da çok aşırıymış yani herşeyen mikrop kapabilmeniz, temizliğe çok dikkat etmeniz gerek öyleyse..
Dikkat edyorm tabiki ama misafrlige gdp kaldgm yerlerde cok problem yasiyorm
Sen bir fake olmaktan cik
fake olmakla ne alaka ki değilim zaten?
önemi yok
anladım kendilerini belli ediyorlar yapabileceğm bişey yok :)
site mavi gorunumlu pembe kayniyor anlasilan.
ben gerek duymuyorum, direk çaput bağlıyorum
Hayır kullanmam gerek duymuyorum.
Günlük çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederim
Kullanmıyorum ben gerek yok
Hijyenik değil
diğer pedlerden farkı yok ki neden öyle düşünüyorsun?
B dedim
Hergün kullanırım
Cisinizimi yapiyorsunuz
cahil olduğunu belli etmesen keşke.
evet her güün kullanıyom ya :(
Çok nadir.
hayır kullanmıyorum
Tampon kullanın.
Eksileyenler siz kullanmayın :/ bakires falansınızdır patlar sonra :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar