Kullanan var mı her gün?
Sizce iyice temizlesek bile çok zarar verir mi?
Sizce iyice temizlesek bile çok zarar verir mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben yıllardır kullanıyorum son yıllarda hergün kullanırım yalnız cok kapattıci özelliği olan fondöten kullanmıyorm sadece renk tonu esitliyorum rimel london in fondöteninden memnunum aksamı ise mutlaka once yıkar sonra makyaj temizleme sütü ile siler ardından nemlendiriyorm ve herkes normal yasımdan bes yas daha kucuk gösterdiğimi soyler
Çalıştığım için hemen hemen hergün makyaj yapıyorum azda olsa önce makeup temizleyiciyle sonrada bebek şampuanıyla yıkıyorum..
Eminim hergün tabiki iyi değildir ama makyaj yapmadan duramıyorum..
tabiki cilde zararı dokunuyodur ama ben hergun sürerim ve her gece uyumadan önce iyice temizlerim yüz bakim maskeside kullandın mı çok bir zararını görmezsin bence 😋
benim yakın arkadaşlarımdan biri her gün fondöten kullanıyor. kız bir keresinde fondöten sürmemiş ben de bir gaf yapıp canım hasta mı oldun geçmiş olsun göz altların çökmüş demiştim kız çok bozuldu 😂
Kullanma
Kullandığın zaman gözün alışır, sürmeyince ruh gibi olursun, herkes hasta mısın? diye sorar.
Cildini mahveder, ileride pişman olursun.
Doğallık iyidir.
Cilt bakım yeterlidir
Her gün fondöten kullanılır mı yahu 😶 Cildin içine eder o. Bu yaşıma kadar sadece iki kez falan fondöten sürmüşümdür. O zamanlarda da düğün vardı yani 😄
Hergün kullanılmaz istediğin kadar iyi temizle mutlaka cildi haftada birkaç gün dinlendirmek gerek. O cilt iflah olmaz sonra
Temizleme, tonikleme, bol bol nemlemdirmek önemli :))
Fondöten mi o da ne?😄 hiç kullanmam en son bir sene önce abimin düğününde kullandım sanırım 😄😄😄
Hayır çok zararlı bende aşırı sivilce problemi olduğu için ve derin akne izlerimi kapatmak için bir sene felan kullanmıştım şimdi yüzümde yanık yanık lekeler kaldı en iyisi nemlendirici fondoten cildin hava almasını engelliyor cildi yaşlandırıyor
Ne kadar iyi temizlersen temizle. Zararı var. Benım yüzümde de izler var. Ama kullanmıyorum. Doğal güzelliğimi seviyorum
kullanmıyorum ama hergun kullanan cok var etrafımda. Makyajsız yüzünü görmeye korkarsın delik deşik olmuş. Sivilceleri de cabası..
hiç kullanmıyorum. onun yerine günlük nemlemdiriciler bakım kremleri kullansan daha sağlıklı
Ben kullanmıyorum izleri kapatalım derken daha çok mahvoluyor maalesef
çok bir şey olmaz ama fondöten yerine bb krem kullan o daha az zarar verir
Özellikle yaz mevsiminde kullanmak cildi yaşlandırır yıpratır
bir aydır iki defa kullandım okul olunca Oriflame nin CC kredinizi her gün sürüyoruz ama zararlı
Tabikide verir fondoten kullanmadan önce cildine güneş kremi sürersen dahax az zarar görürsün
Bence zarar verir sonuçta saatlerce cildine kalıyor. Ben kullanmıyorum
özel günlerde kullanırım hele bu sıcaklarda asla sürmem
hic kullanmam, sürekli kullananlarida görüyorum yüzlerini maf ediyolar eger cok bisey yoksa kullanma bb cream concealer kullan.
ben her gün kullanirim ve bazen onunla uyudugum bile oluyor
Peki yüzünde zararı oldu mu
Her gün makyaj yapmıyorum, yaparsam da bb krem kullanıyorum.
fondötensiz makyaj çok daha güzel
Veriri tabii, çok zararli
her gün kullanma. cildini mafedersin.
Zararlı tabi ben hiç kullanmadım
Hergün kullanma ya iyi olmaz ara ara kullan :)
Makyaj yapmıyorum bu sıcakta
cildinizi düzgun demizle bisey olmaz
Evet verir pudra kullan altına krem sür
Hergun değil de arada
okul dönemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar