Yüksek çıkmış kadın doğum yönlendirdi peki genita* bölgeye de bakıyormu mantar enfeksiyon falan varsa o bölüm neye bakıyor tam olarak?
22 gü
Yüksek çıkmış kadın doğum yönlendirdi peki genita* bölgeye de bakıyormu mantar enfeksiyon falan varsa o bölüm neye bakıyor tam olarak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genital bölgeye kadın doğum ve üroloji bakar. Endokrin bakmaz.
Oraya gittim zaten ama kimse bişey demiyor nedir bilmiyorlarmi ya
Şikayetlerini söyledin mi, bakıp örnek vs aldılar mı
Söyledim deli gibi araştırıyorum bir çözüm bulmak için ama Dr kaç kere gitmeme rağmen muayene örnek hiç bir şey yapılmadı çok üzgünüm ve tam olarak nedir bile demiyorlar
Farklı bi doktora gitmeyi dene
Zaten gittiklerim farklıydi
Endokrin bildiğim kadarıyla vücutta kitle var mı ona bakar cinsel organa bakmaz diye düşünüyorum
Nasıl yani kitle benim süt hormonum yüksek diye oraya yönlendirdi başka testlerde isteyebilir miyiz peki
Göğüs ten süt mü geliyor? Hamile vs değilsin, Mr veya tomografi ister beyinden. Cinsel organ ile ne alaka onu anlamadım,
Kaşıntı ve özel bölgede çatlama gibi tahrişler var bide akıntıda var kadın doğuma gittim tan bişey demedi kan tahlili aldı ve süt hormonun yüksek dedi onada endokrinoloji bakıyor dedi oraya yönlendirdi zaten oda antibiyotik verip gönderdi ve geçmedi iyi gelmedi
O zaman bakarlar evet
Bakmadı
Bakması daha iyiydi sanki
Kadın doğum bakıyor dedi
Kadın doğum bakar, oda gerekirse. Kısmet göstermemek daha iyi olmuş bence. Üzülmüş gibisin
Neye üzülcem geçsin istiyorum ona üzülüyorum sadece
Hala mı kaşınıyot
Kaşıntı yok
Çağın anda ne var sıkıntı ne
Vagina#
Şikayetin ne
Genital mantar enfeksiyondan şüpheleniyorum onun için kadın doğuma gittim zaten süt hormonun yüksek dedi oraya yönlendirdi şikayetimde azda olsa kaşıntı batma hissi kremsi pütür pütür akıntı özel bölgede çatlama gibi tahrişlerde var ve acıyor dokununca mantarmi bu bilmiyorum Dr bişey demedi
Mantar o canım
Ne yapıcam peki geçmiyor
Karbonatlı su ile yıka bide eczaneden krem al
Karbonatli su normal yüzeysel yikiycam dimi bide hangi marka krem daha iyi
Evet yüzeysel yikicaksin inan bilmiyorum krem yaa
Tm teşekkür ederim normal karbonat dimi
Evet bildiğimiz karbonat canım suyla birlikte yıka oranı bide doktora git canım
Tm teşekkürler
Rica ederim canım başka sorun varsa sorabilirsin
Bana dua edin geçsin şu anlık tek dileğim bu 🥺
Ediyorum tatlım 🥺
Teşekkür ederim 🌺