Sağlık Bacaklarım atıyor sürekli normal mi yoksa stres sinirden mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler6 ay Bildiğiniz kalp gibi atıyor Bacaklarım atıyor sürekli normal mi yoksa stres sinirden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hüseyin7210 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Çok mu yürüyorsun ya da üstünde çok oturuyorsun hareket etmiyorsun 0 0 Yorumla
Damsızım Takip Et Xper 3 Yaş: 30 6 ay Stres yapıyorsan ondan olabilir. Stres yoksa ortopediye git 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 6 ay büyük ihtimal sinir sisteminden 0 1 Yorumla Soran 6 ay Galiba Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Stresli bir dönem mi yaşıyorsun 0 15 Yorumla Soran 6 ay Evet sürekli ağlıyorum Yorumla peraaa16 6 ay Neden ağlıyorsun o kadar yapma bunu kendine Yorumla Soran 6 ay Aşık olduğum erkek 4 aydır sitem mesajıma cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı Yorumla peraaa16 6 ay Ağlanacak şey değil ilerleyen zamanlarda ben bu m4l için mi ağlamışım diceksin Yorumla Soran 6 ay Öyle olmuyor işte biz kızlar erkekler gibi kalpsiz ne istediğini bilmeyen varlıklar değiliz ben bir insanı kolay kolay sevmem sevince de takıntılı kalıyorum işte Yorumla peraaa16 6 ay Bizde sevdik mi tam seviyoruz da seven az Yorumla Soran 6 ay O yüzden kimseyi sevmeye gerek yok Yorumla peraaa16 6 ay Gerçek aşkı bulman lazkm Yorumla Soran 6 ay Gerçek aşk diye bir şey yok masallarda olur o ya da eski çağdaki adamlarda varmış tabi (adamlarda) Yorumla peraaa16 6 ay Cinsiyet ayrımı hoş değil şu an kadınlarda da öyle seven inan ki çok az Yorumla Soran 6 ay Gayette hoş kadınlar da orsplar dışında böyle bir durumla karşılaşılmaz ama erkeklerin çok çok kişisi böyle iğreniyorum şahsen Yorumla peraaa16 6 ay Neler yaşadın bilmiyorum ama düşüncen yanlış Yorumla Soran 6 ay Yanlış falan değil durum bu kime sorarsan sor erkekler midesiz varlılar Yorumla Soran 6 ay *varlıklar Yorumla peraaa16 6 ay Sana göre öyledir saygı duyarım bu fikrine Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay nasıl yani 0 3 Yorumla Soran 6 ay Bildiğin kalp gibi atıyor öyle hissediyorum Yorumla hayatbosm 6 ay sinirden ya da fazla yükleniyorsundur Yorumla Soran 6 ay Evet ondandır Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. strestendir 0 4 Yorumla Soran 6 ay Dimi Yorumla ahmetcann16 6 ay evet abla Yorumla Soran 6 ay Ne ablası be Yorumla ahmetcann16 6 ay özür dilerim teyze Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sinirden olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok mu yürüyorsun ya da üstünde çok oturuyorsun hareket etmiyorsun
Stres yapıyorsan ondan olabilir. Stres yoksa ortopediye git
büyük ihtimal sinir sisteminden
Galiba
Kaslar yorgun olabilir
Stresli bir dönem mi yaşıyorsun
Evet sürekli ağlıyorum
Neden ağlıyorsun o kadar yapma bunu kendine
Aşık olduğum erkek 4 aydır sitem mesajıma cevap vermedi instagram engel attı wp engel atmadı
Ağlanacak şey değil ilerleyen zamanlarda ben bu m4l için mi ağlamışım diceksin
Öyle olmuyor işte biz kızlar erkekler gibi kalpsiz ne istediğini bilmeyen varlıklar değiliz ben bir insanı kolay kolay sevmem sevince de takıntılı kalıyorum işte
Bizde sevdik mi tam seviyoruz da seven az
O yüzden kimseyi sevmeye gerek yok
Gerçek aşkı bulman lazkm
Gerçek aşk diye bir şey yok masallarda olur o ya da eski çağdaki adamlarda varmış tabi (adamlarda)
Cinsiyet ayrımı hoş değil şu an kadınlarda da öyle seven inan ki çok az
Gayette hoş kadınlar da orsplar dışında böyle bir durumla karşılaşılmaz ama erkeklerin çok çok kişisi böyle iğreniyorum şahsen
Neler yaşadın bilmiyorum ama düşüncen yanlış
Yanlış falan değil durum bu kime sorarsan sor erkekler midesiz varlılar
*varlıklar
Sana göre öyledir saygı duyarım bu fikrine
nasıl yani
Bildiğin kalp gibi atıyor öyle hissediyorum
sinirden ya da fazla yükleniyorsundur
Evet ondandır
strestendir
Dimi
evet abla
Ne ablası be