Diktora git demeyin doktora gittim kaç kez degerlerim gayet iyi cikiyor ama yani inanılmaz rahatsız etmeye başladı bu goruntu beni, simdi diyebilirsiniz vurmuşsundur diye hadi vurdum diyelim sol taraftaki kızarıklık acımaya başladı bacağımda yanma hissi oldu hemen kizardi kendi kendiliğine ozellikle yatarak test ediyorum, bazı bölgelerinde bacagimin acıma batma hissi oluyor bi bakıyorum ya kızarıyor ya morarıyor ya napsam
Güncellemeler
1 yıl
Pis pis yorumlar yazanlad insallah sizde bir gun losemi morlugu yasarsiniz
Kirdin oruc oruc, yahu ben evliyim evli, namuslu bir insanin hakkinda iftira atmak ne kadar kolay. Hastaneye gitmisim demisim komik oldugunuzu zannediyorsunuz ama degilsiniz karsidaki insanin kul hakkina giriyorsunuz. Yapmayin su mübarek ayda. Ayrica bedduam icinde ozur dilerim.
Ferritin degerin peki? Bak tanıdığım bir bayan vardi. Vücudunda yıllardır bu şekilde morluklar olur. Ama ondada sıkıntı yok yani için rahat olsun alış buna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
doktora git bence,,,
Gittim demisim
Hassas cildin var ondandır gadası
Bacaklarının derisinden bile vitamin eksikligi oldugu cok belli c vitamini eksik ondan morar b12 de yapar
Hepsi iyiydi demir harici. Demirde sinirdaydi
Tuhaf gerçekten, başka yerlerinde şikayetlerin var mı
Kollarimda da oluyor bu durum
Uykun ağır ise eğer biri eve girip seninle sevişiyor olabilir mi?
Lan terbiyesiz ahmak seni terbiyesiz
Ya terbiyesizlik için söylemiyorum buradan birinin de basina gelmişti
Yav bir git hastaneye gitmisim demisim ne yasiyonuz be
Peki peki
Defol insallah seninde basina kanser morluklari gelir.
Birsz saygi be.
Neden beddua ediyorsun ki? Kötülügünü bu kadar belli etme sen bence
Sizde milletin hastaligiyla dakga gececek kadar psikolojiniz bozuk. Terbiyesizler terbiyesizlerrrrrr
Bu beddua etmeni gerektirmiypr
Özür dilerim kırdıysam hakkini helal et
Kirdin oruc oruc, yahu ben evliyim evli, namuslu bir insanin hakkinda iftira atmak ne kadar kolay. Hastaneye gitmisim demisim komik oldugunuzu zannediyorsunuz ama degilsiniz karsidaki insanin kul hakkina giriyorsunuz. Yapmayin su mübarek ayda. Ayrica bedduam icinde ozur dilerim.
Sende kusura bakma
Kim morarttı bunları yaa
Abicim
Kendi kendine morariyor okumaniz yok mu
Ufak biyer çarpsanız morarıyor zaten o yuzden ciddiye almıyorum sizdeki yaraları
Hangi bölüme gittin
Dahiliye gittim hemotolojiye yönlendirdi, ben cok israrci oldugum icin.
Bende o bölüme git diyecektim. Kan değerlerinde düşüklük var mı hiç adet dönemin sık oluyor mu
Demirim sinirdaydi
Ferritin degerin peki? Bak tanıdığım bir bayan vardi. Vücudunda yıllardır bu şekilde morluklar olur. Ama ondada sıkıntı yok yani için rahat olsun alış buna
Tesekkurler
aşık cin vardır
Cin ne alakaa
onlar böyle yapar genelde
Ahaha dur korkutma
öyle olur diye biliyorum sure okunuyu
Uyurken cinler dövüyor olabilir
Yav ne alaak ne alakaa allah allah allah uyurken mi oldu yazmisim bizim ulkenin ciddi algilama sorunu var
Ohh bornozlu foto
Bornoz nerede tam olarak
Dizinin orada minicik bir parçası çıkmış gibi gördüm
Esofman abicim esofman. Kalbiniz fikriniz fesat
Peki kizmaya gerek yok
Tam göremiyorum ki
Abicim morlugu gormuyor musun?
Tam belli değil
Morluk belli ya abicim bi git isine
Eee tammm