Toksik kişileri engelliyor musunuz?

Bir aydır görüştüğüm bir kız vardı. 30 yaşında kendisi. Bir tane story atmıştım. Yüzümde bir maske vardı. Bu ne diye sorunca kaç benden dedim. Laubali dedi bana. Benimle saygılı şekilde konuşmayı öğrenince tekrar görüşelim dedim. İstemiyorum, iyice düşündüm de dedi. İki hafta sonra benimle tekrar görüşmek için iki gün boyunca mesaj attı ve görüşmeyi kabul ettim. Buluşmaya 50 dakika geç kaldı. Beni aradı ve işinin uzadığını söyledi. 20 dakika sonra geleceğini söyledi. O arada seans alıyordu ve saat kaçta çıkacağını biliyordum. Seanstan çıktıktan 50 dakika sonra beni aramıştı. İşinin uzayacağını haber vermedi. Geliyorum demesine rağmen geç oldu, evine git dedim. Ardından bunu engelledim. Engellemeye gelince, iki gündür benimle görüşmek isteyen kendisiydi. İki elin kanda olsa beni bekletmemen gerekirdi. Haber de vermedi geç kalacağını. Telefonda sesi alkollüydü. Benimle buluşmadan önce yaklaşık bir saat boyunca ne yaptığını sadece kendisi bilir. Hiçbir tepki vermedim. Engelledim. Ne düşünüyorsunuz sizler?

Toksik kişileri engelliyor musunuz?