Sağlık Başım az kalsın belaya giriyordu? Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızın birisiyle konuşuyordum buradan meğersem nişanlı olduğunu öğrendim dur seni rezil edeceğim KSDE Güncellemeler6 ay Hadi kanıtla bütün KS halkına herkesin önünde senden özür dileyeceğim Başım az kalsın belaya giriyordu? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 373 cevap paylaştı. Abo😱gitti basın 1 43 Yorumla Kağannnn1 6 ay Basın mı? Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Başın Yorumla Kağannnn1 6 ay Ne diyon awk ben adamla konuştum zaten hakkını helal et dedim boş yapma Yorumla Gezelimmaksat 6 ay 😂😂😂 peki Yorumla Kağannnn1 6 ay Doğubeyazıtlıyız biz malamıne Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Peki Yorumla Kağannnn1 6 ay Ben nereden bileyim kızın nişanlı olduğunu alnında mı yazıyor? Yorumla Kağannnn1 6 ay Kendisi yazdı bana zaten Yorumla Kağannnn1 6 ay Sen bizi diğer erkeklerle karıştırma Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Peki efendim Yorumla Kağannnn1 6 ay Boş yapmaya devam edecek misin? Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Hayır kızın hesabı ver kapatalım ne iffetsiz mis tövbe tövbe ben nişanlı olacağım hala başka erkeklerle fingindesegim yazık adama kesinlikle yüzüğü atmıştır Yorumla Kağannnn1 6 ay Cevap vermiyor şu anda yazdım Yorumla Kağannnn1 6 ay Adam beni savcılığa verecekti son anda vazgeçirdim Yorumla Kağannnn1 6 ay Kaç kere aradı adam beni? Yorumla Kağannnn1 6 ay Yemin ediyorum kadınlardan soğuttu beni şöyle tipler Yorumla Kağannnn1 6 ay Yüzüğü atmıştır tabikide adama mesajları attım Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Haklıdır kız kaç yalan söylemiştir dide yüzüğü atmaması için dir Yorumla Kağannnn1 6 ay Ben kızı aradım adam çıktı direkt kapattım Yorumla Kağannnn1 6 ay Bak oğlum dedim bana erkeklik yapma Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Abo 😱 Yorumla Kağannnn1 6 ay Hiçkimsenin karısına kızına yazacak birisi değilim ben Yorumla Kağannnn1 6 ay Bak beni tanımıyorsun dedim boş yere erkeklik yapma Yorumla Kağannnn1 6 ay Neyse Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Yani öyle olması gerekir Yorumla Kağannnn1 6 ay Dedi Yorumla Kağannnn1 6 ay Fotoğrafları at dedi Yorumla Kağannnn1 6 ay Attım Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Anladım nicki nedir Yorumla Kağannnn1 6 ay Kapatın gitsin ya bekar rolü oynuyor Yorumla Kağannnn1 6 ay Başka erkeklerin de canını yakmasın Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Şikayet edeceğim edilmiyor Yorumla Kağannnn1 6 ay Nasıl yaa? Yorumla Kağannnn1 6 ay Hesabını kapatmıştır o zaman Yorumla Kağannnn1 6 ay Ne yaptın? Yorumla Kağannnn1 6 ay Ben kusura bakma kalp hastasıyım sigarada kullanıyorum Yorumla Kağannnn1 6 ay Seni kırdıysam kusura bakma Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Yazdım sorun değil geçmiş olsun Allah şifa versin Yorumla Kağannnn1 6 ay Sağol teşekkür ediyorum Yorumla Kağannnn1 6 ay Yönetimime mi yazdın? Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Rica ederim iyi geceler Yorumla Gezelimmaksat 6 ay Evet Yorumla Kağannnn1 6 ay İyi geceler Yorumla
Cevabacevap Takip Et Yoda Yaş: 32 6 ay Vay aw yazık nişanlısına kepazeye bak sen 0 18 Yorumla Kağannnn1 6 ay Kime diyorsun? Yorumla Cevabacevap 6 ay Kıza diyorum Yorumla Kağannnn1 6 ay Haa Yorumla Kağannnn1 6 ay Ben kızı arıyorum telefona bir adam çıkıyor Yorumla Kağannnn1 6 ay Acaba diyorum erkek kardeşi falan mı var neyse Yorumla Cevabacevap 6 ay Ayıp valla boş ver ne hali varsa görsün salla sen Yorumla Kağannnn1 6 ay Whatsapptan yazıyorum Yorumla Kağannnn1 6 ay Sen sapık mısın benim nişanlıma niye yazıyorsun adliyeye gideceğim falan filan Yorumla Kağannnn1 6 ay Ne adliyesi oğlum bisakine dedim Yorumla Cevabacevap 6 ay Anladım Yorumla Kağannnn1 6 ay Ne diyon ben nişanlı olduğunu bilmiyordum bak erkeklik yapma sedim Yorumla Kağannnn1 6 ay Bu kadınlar yüzünden erkekler ölüyor valla Yorumla Cevabacevap 6 ay Anlıyorum kızın adını ver ifşala Yorumla Kağannnn1 6 ay Öyle yapıyorum zaten ksde Yorumla Kağannnn1 6 ay Hesabını kapattıracağım Yorumla Kağannnn1 6 ay 😊😊 Yorumla Cevabacevap 6 ay Kapattır Yorumla Kağannnn1 6 ay Awk * bak sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Kimmiş nasıl öğrendin 0 11 Yorumla Kağannnn1 6 ay boş ver Yorumla Kağannnn1 6 ay Ben kalbimi temizliyorum şu anda Yorumla Kağannnn1 6 ay Bütün kötülüklerden Yorumla Kağannnn1 6 ay Bu saatten sonra Yunus’un yoluna adayacağım kendimi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Güzel kızmış yorumundan gördüm Yorumla Kağannnn1 6 ay Umrumda değil güzel olup olmaması Yorumla Cevap sahibi 6 ay Boş ver çok üsteleme sana evlilik vaadetmemiş sonuçta senlik bir durum yok belli Yorumla Kağannnn1 6 ay Konuşmak isteyen her türlü bulur zaten Yorumla Kağannnn1 6 ay Vaat mi? Yorumla Kağannnn1 6 ay O kim ki bana bana bir şey vaadedecek? Yorumla Kağannnn1 6 ay Siz kadınlar kendinizi bu kadar büyük görmeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abo😱gitti basın
Basın mı?
Başın
Ne diyon awk ben adamla konuştum zaten hakkını helal et dedim boş yapma
😂😂😂 peki
Doğubeyazıtlıyız biz malamıne
Peki
Ben nereden bileyim kızın nişanlı olduğunu alnında mı yazıyor?
Kendisi yazdı bana zaten
Sen bizi diğer erkeklerle karıştırma
Peki efendim
Boş yapmaya devam edecek misin?
Hayır kızın hesabı ver kapatalım ne iffetsiz mis tövbe tövbe ben nişanlı olacağım hala başka erkeklerle fingindesegim yazık adama kesinlikle yüzüğü atmıştır
Cevap vermiyor şu anda yazdım
Adam beni savcılığa verecekti son anda vazgeçirdim
Kaç kere aradı adam beni?
Yemin ediyorum kadınlardan soğuttu beni şöyle tipler
Yüzüğü atmıştır tabikide adama mesajları attım
Haklıdır kız kaç yalan söylemiştir dide yüzüğü atmaması için dir
Ben kızı aradım adam çıktı direkt kapattım
Bak oğlum dedim bana erkeklik yapma
Abo 😱
Hiçkimsenin karısına kızına yazacak birisi değilim ben
Bak beni tanımıyorsun dedim boş yere erkeklik yapma
Neyse
Yani öyle olması gerekir
Dedi
Fotoğrafları at dedi
Attım
Anladım nicki nedir
Kapatın gitsin ya bekar rolü oynuyor
Başka erkeklerin de canını yakmasın
Şikayet edeceğim edilmiyor
Nasıl yaa?
Hesabını kapatmıştır o zaman
Ne yaptın?
Ben kusura bakma kalp hastasıyım sigarada kullanıyorum
Seni kırdıysam kusura bakma
Yazdım sorun değil geçmiş olsun Allah şifa versin
Sağol teşekkür ediyorum
Yönetimime mi yazdın?
Rica ederim iyi geceler
Evet
İyi geceler
Vay aw yazık nişanlısına kepazeye bak sen
Kime diyorsun?
Kıza diyorum
Haa
Ben kızı arıyorum telefona bir adam çıkıyor
Acaba diyorum erkek kardeşi falan mı var neyse
Ayıp valla boş ver ne hali varsa görsün salla sen
Whatsapptan yazıyorum
Sen sapık mısın benim nişanlıma niye yazıyorsun adliyeye gideceğim falan filan
Ne adliyesi oğlum bisakine dedim
Anladım
Ne diyon ben nişanlı olduğunu bilmiyordum bak erkeklik yapma sedim
Bu kadınlar yüzünden erkekler ölüyor valla
Anlıyorum kızın adını ver ifşala
Öyle yapıyorum zaten ksde
Hesabını kapattıracağım
😊😊
Kapattır
Awk * bak sen
Kimmiş nasıl öğrendin
boş ver
Ben kalbimi temizliyorum şu anda
Bütün kötülüklerden
Bu saatten sonra Yunus’un yoluna adayacağım kendimi
Güzel kızmış yorumundan gördüm
Umrumda değil güzel olup olmaması
Boş ver çok üsteleme sana evlilik vaadetmemiş sonuçta senlik bir durum yok belli
Konuşmak isteyen her türlü bulur zaten
Vaat mi?
O kim ki bana bana bir şey vaadedecek?
Siz kadınlar kendinizi bu kadar büyük görmeyin