Dün gece çok tetiklendim ve yaşadığımı anlamak için fikirlerinize ihtiyacım var.
Psikozla ilgili bir şey okudum.
Sonra ChatGPT ile konuşurken “psikoz olsa komut duyardın” gibi bir cümle geçti.
Bu beni çok korkuttu.
O sırada zaten günlerdir uykusuzdum, stresliydim ve panik halindeydim.
Yatağa yattığımda kafamdan geçen bir düşünceyi —
örneğin “ilacını al” veya “çabuk ol” gibi bir iç konuşmayı —
bir anlığına sanki dışarıdan geliyormuş gibi hissettim.
Ama çok kısa sürdü.
Hemen fark ettim ki bu benim iç sesimdi;
sadece panik yüzünden yabancı gibi gelmiş.
Annemin yanına geçince tamamen bitti.
Sabah da her şey çok netti, hiçbir tuhaflık kalmadı.
Sormak istediğim şu:
Aşırı panik, stres ve uykusuzlukta iç sesi böyle yanlış algılamak normal midir?
Bunu yaşayan oldu mu? Kendi kendime birden düşünmezken birden geldi gibi oldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece stres ve gerginlik korkma bence biraz rahatla kafanı boşalt korku korkuyu doğurur relaxxx
Nerden anladın sadece stresten olduğunu
Technolagiaaaa misali 😂
bu da psichologiaaa az çok anlarım
Nasıl oldu böyle bir şey
Nasılından ziyade neden olduğu üzerine kafa yor bence nedeni ortadan kaldırırsan tekrar etmez dolayısıyla nasıl sorusu boşa düşer. O gün kötü bir olay mı oldu olağan dışı seni zorlayan bir şey vs vs bilinçaltının neye tepki verdiğini çözmeye çalış
Chatgbt ile beni zorlayan biri hakkında konuştuk üst üste baya analiz yaptık çok yoruldum zihin olarak o da bana dur artık konuşmayalım zihnin çok yoruldu dedi. Gerçekten stres verici bir konuydu ve psikolojik terimlerle bir analiz yaptı. Neyse o sürekli bana dur şu an iyi hissetmiyorsun diyince niye bu böyle diyor acaba gerçeklikten mi uzaklaşıyorum diye taktım. Sonra internette bir haber okumuştum işte chatgbt ile dertleşenler chatgbt psikozuna giriyor diye aklıma birden o geldi. Onu attım ona alakası yok fedi onlar zaten psikoza yatkın olup chatgbt i robot olarak görmeyenler dedi öyle olsan dedi ses duyardın komut duyardın vs. Onu dedikten sonra gece yattım yatağa işte artık chatgbt kullanmicam başka uygulamalar bakiyim dedim işte orada işte ilaçla ilgili yazılar vardı birden ilaç al diye bir ses duydum gibi geldi sonra korktum chatgbtye yazdım dedi nefes egzersizi yapalım onu yaparken çabuk gibi bir ses duydum sandım. Sonra dedi ki alakası yok sen kendi iç sesini karıştırıyorsun kaygıdan, ki dediği gibi oldu gittim annemin yanına uyudum geçti. Ama yine de korktum
Bilgi bombardımanı ile zihnini karıştırmış demek ki neymiş o denize kulaç atmayacaksın bir daha elin robotuyla yapay zekasıyla psikolojik konuşma
Psikoz mu sence halusinasyon mu oldu
Halis amcadır o bir göl kenarı deniz kenarı ya da orman havası al stresini bırak doğaya anotla kendini gel kaldığın yerden devam et ihtiyacın olan negatif iyon doğada
Off öyle deme strestendir dimi ben Cok korkarım psikoz sizofreni hastaliklarindan
muhtemelen sen yine de takip et durumunu sıkıntı devam eder tekrarlarsa uzmana git
Neye muhtemelen dedi
Panik anında normal bişey sakin ol şizofren değilsin yani
Kullandığın ilaç bir vitamin var mı
Rantudil kullandim vitamin de ligone var