Tavsiye verebilirim sana bu konuda. Tentürdiyot alıp bir bardak suyun içine 5-6 damla damlatıp uyudugunuz odada başucunuza yakın bir yere koyun. İçindeki iyot havaya karışıp nefesinizi açabilir. Bunu yapın ise yaramıyorsa da nefes açacak başka yolları araştırın. Yastığı yükseltmek ve yan yatmakta iyi gelir doğal yağlarda iyi gelebilir ama alerjik olunca şudur diyemem
Nane yağı demiyorum odada difrüzere kekik yağ portakal yağ güzel gidiyor onu iyot lugol ile yaptım sıcak suta 10 Damla güzel oluyor 4 damlada içiyorum su ile
Bir tavsiye daha ister misin? Evdeki deterjan ve parfümlü olan şeyleri değiştirmek çok önemli. Yumuşatıcı yok. Deterjan boron kullanıyorum. Parfüm deodorant tarzı şeylerde de sls paraben klor olmayan ürünler kullan. Banyo yaparken de sıcak su kullanma. Ve sampuaninda içerik olarak iyi olsun. Hepsi etkiliyor maalesef.
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Ya küçük dil şişmesi yasayan var mi uyurken sisiyor ve bogulur gibi uykudan uyanıyorum sonrası da uzun süre kimde var yazsanızaa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Alerjik bir bünyeden kaynaklı ağız içindeki dokular şişer bademcik iltihabı faranjit laranjit dışa eti iltihabı gibi durumlardan da olabilir.
Evet faranjit laranjit hep var alerji desen var birgün uykuda gideceğim öteki aleme
Tavsiye verebilirim sana bu konuda. Tentürdiyot alıp bir bardak suyun içine 5-6 damla damlatıp uyudugunuz odada başucunuza yakın bir yere koyun. İçindeki iyot havaya karışıp nefesinizi açabilir. Bunu yapın ise yaramıyorsa da nefes açacak başka yolları araştırın. Yastığı yükseltmek ve yan yatmakta iyi gelir doğal yağlarda iyi gelebilir ama alerjik olunca şudur diyemem
Nane yağı demiyorum odada difrüzere kekik yağ portakal yağ güzel gidiyor onu iyot lugol ile yaptım sıcak suta 10 Damla güzel oluyor 4 damlada içiyorum su ile
Bir tavsiye daha ister misin? Evdeki deterjan ve parfümlü olan şeyleri değiştirmek çok önemli. Yumuşatıcı yok. Deterjan boron kullanıyorum. Parfüm deodorant tarzı şeylerde de sls paraben klor olmayan ürünler kullan. Banyo yaparken de sıcak su kullanma. Ve sampuaninda içerik olarak iyi olsun. Hepsi etkiliyor maalesef.
Evet evet dikkat etmeye çalışıyorum canım çok teşekkür ediyorum sana çok güzel anlatmışsın Sağolasın
Rica ederim doğru bilgiyi paylaşmak önemli. Birde kaya tuzu kullanın evde mümkünse. İ da çok etki ediyor olumlu
Bende yok, semptomları chatGPT'de yazın. Bir teşhis koyar zaten. Olmadı doktora gidin.
Teşekkürler
Durumu zaten biliyorum da burada olanlar var mı diye dedim
Çok geçmiş olsun hocam. Kulak burun boğaz doktoruna görünmekte fayda var.
Tahriş alerji oluyordur yediğine bağlı olabilir
Yok yok bilemedik
Neyi
Bir şey allerji yapıyor olabilir
Riskli
Bencede ama o degılmıs ağzım acık uyuyormuşum bazen yorgun olunca bide yastık
Yastık mı nefes aldırmıyor
Hayır alıyor bazen yastık kafamdan düşüyor ya da ağzım acıı uyuyorum ozaman oluyor çok hormalaktan
Anladımm
O zaman biraz daha dikkat😇
👌👌👌
Çok tehlikeli bu durum Allah korusun
İlk defa duyuyorum nasıl oluyo
Kötü oluyor merak etme küçük dil sisiyor Kocaman oluyor yutkunurken sankı bisey var ama iste
Dr a git
Gittim zaten sadece burada ne yapacammdiye sormadım olanlar var mi dedim
Arada olur sadece
Buraya yazacağına dr a neden gitmiyorsun
Onu zaten yapıyorum neden böyle yaptım yapıyorsun yasına yakıstımı bu senin
Ne ilgisi var boğulmaktan bahsediyorsun. Öl mü diyeyim
Haklısın neden gizliden yazıyosun normal yazsana
Böyle acil şeyler burdan yazılmaz. Dr ya n doğrusu yanlış bir şey sonun olur
Acil degıl ben durumuma vakıfım sadece burada olanlar var mi diye sordum