Güncellemeler
8 ay
Durum güncellemesi özeller pahalı diye gitmedik randevu alınca ilk buraya yazicam belki benle aynı şeyleri yaşayan vardır
Güncellemeler
7 ay
ARKADAŞLAR GİTTİM HER İKİ GOZUMDE -0.50 ASTİGMAT CİKTİ ONDAN FARKLI GORUYORSUN IŞIKLARI DEDİ TAM DİNLEMEDİ ZTN NEYSE ŞÜKÜR RENK KÖRÜ DEĞİLMİSİM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seğirdikden sonra olması normal değil, başka belirtiler var mı vücudunda?
Yani aslında sol beynimde doğuştan kist var bu yıl fark etti doktorlar onu da yüzüm uyusmustu ondan bulmuşlardı yani alaka bilmiyorum ama olabilir
Ola bilir , baş ağrısı felan var mı?
Yok normalim şuanda
O zaman iyi , yinede kısa zamanda kontrollerden geç, içimiz rahat olsun
Tamamdır teşekkürler sanırım uzun zamandır gözümde olan birseydi ben yeni fark ettim bir şekilde birşeyler yapmaya çalışacağım Ilgın için de teşekkür ederim yeniden iyi günler
Rica ederim, iyi günler
Özel hastaneye gidebiliyorsa özele git gidemezsen sabah erkenden hastaneye git doktordan sıra al
Aileme dedim normal dediler belki yakında acile gideriz bilmiyorum ya da özele filan ağrı falan hiçbir şey olmadığı için boş yere vesvese olmak istemiyorum
neyden kaynaklanıyor acaba
Keşke bilsem ama internet çok moral bozucu şeyler diyor
en kısa zamanda bir doktora görün geçmiş olsun
Saolasin özele sorduk kaç lira 2k dedi basit muayeneye suanlik bir şey olmadığı için bir şey yapmicaz da ülkemin ne randevusu var ne de ekonomisi neyse Ilgın için teşekkürler
bulursun bence en kötü ihtimal 2 haftaya devlet ve şehir hastanelerinden sıra bulursun iyileştiğin haberini almak isterim hoşçakal
Aynen alarm kurup randevu peşinde kosucam umarım bulurum ve gerçekten teşekkürler umarım iyi haberlerle gelirim
Acilden git
Şansıma soveyim ailem başka şehre gitti yetmedi hastene randevusu yok
Acile git gir
Evet haklısın ama evde tekim kafama göre hastaneye gidemem yani en azından bugünlük ama saol ginede
Hsngi sehirdesin komşu arkadaş yok mu
Ne yazikki hayır yeni taşındık şehre ve hastane baya uzak dağın tepesinde kurulmuş devletimiz çalışıyor baya şehrin dışına hastane kurarak
Yeni hastaneler öyle
edelim yardım