Sağlık Stajyer doktora tedavi olur muydunuz? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben stajyer istemiyom dedikten sonra dişini aldığımı anlamayan teyzeme selam olsun güzel haftasonlari diliyorum efenim Stajyer doktora tedavi olur muydunuz? Cevapla Staj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
acilmesajat Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Diş hekimi stajyeri ile tıp hekimi bir değil, diş hekimliği stajyerleri kendilerine verilen yetki doğrultusunda o klinik uygulamayı yapmak zorundalar zaten. Tıp stajyerleri eğitim sorumlusunun gözetiminde olmadan doğrudan müdahil olamazlar. 0 0 Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Güvenemiyorum ve çoğu zaman da güvenmemek de maalesef haklı çıktım.. Her stajyer öyle değildir tabi 0 0 Yorumla
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Tedavi oluyorum Ege üniversitesi de şikayetci değilim valla 😂 0 0 Yorumla
ıejmnnw Takip Et Xper 6 Yaş: 25 6 ay En son devlette diş taşımı stajyer temizlemişti tövbe ettim kazıdı sadece dişimi hala kirli idi 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 6 ay Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. öyle bir secenegimiz var mı ki 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olurum belki kurtarır bu lanet hayattan 0 0 Yorumla