Güncellemeler
8 ay
Birilerini çağırıp gel kahve içelim diyen insanlara o kadar özeniyorum ki. Az önce bir arkadaş aradı kızımın arkadaşının annesi. Kızını ve seni çok samimi buluyorum ne olur goruşelim gidip gelelim dedi. Eve davet etmek istiyorum ama edemiyorum. Misafir çağıramıyorum her yer pis hep pis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Parantez içi sabah akşam 20 kere okunursa iyi gelir inşaAllah eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike ((( allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zulumatil vehim ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him amenna billahi vebi rusulih la havle vela kuvvete illa bil-lah ene abdullah ma-şa-Allah la kuvvete illa billah la yetibil hasenati il-lal-lah vela ze-bu-bis sey-yi-a-ti il-lal-lah eşhedü en-nal-la-he ala külli şey-in kadir sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-anni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la men hutime lehu bi hayri amelin dehalel cenneh rabbi inni lima enzelte ileyye min hayrin fakir ma ka-ne leke sevfe yetike ala dafike vema leyse leke len tenalehü bi kuvvetike levlake levlak lema halaktül eflak ed-dua mümin es-silah ed-di-nün nasiha hubbül etrak minel iman ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike amin bi-ca-hin nebiyyil muhtar indeke ve ali-hil ahyar amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin allahümme amin.
Ne duası ki bu
ayet hadis beyit salavat var hepsi çok güzel faydalı dualar sana iyi gelecektir
Teşekür ederim. Hafız falan mısın
Hayır
Tm