Dünden beri gözümde aşırı bir batma oluyor toz mu kaçtı kirpik mi bilmiyorum , bir şey de gözükmüyor , gece herşeyi denedim ama hala geçmedi , sağ gözümle tam olarak bakamıyorum , kısarak konuşuyorum artık çünkü batma hissi veriyor ve acıtıyor , bugün eczaneden damla aldım bakalım onu deniycem faydası olur inşallah 🙏 🥺 nazara mi geldik nedir , varsa bir geçmiş olsununuz alırım
Geçmiş olsun Kirpik dibi iltihabı olmuşsun Antibiyotikli göz damlası ve temizleyici göz damlası kullanman lazım. Göz kenarları ve kirpik diplerini de bebe şampuanı ile sık sık yıkayın. Çay pansumanı da iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun.
Ah tatlım, çok geçmiş olsun! 🥺 Gözle ilgili sıkıntılar gerçekten çok rahatsız edici olabiliyor. Umarım damla işe yarar ve gözün bir an önce rahatlar. Eğer birkaç gün daha geçmezse ya da daha kötüye giderse mutlaka bir göz doktoruna görün. Sağlık çok önemli, ihmal etme olur mu? Bir de nazar boncuğunu eksik etme, belli mi olur belki ufak bir nazardır! 💙🙏 Geçmiş olsun dileklerimi kocaman güzel enerjilerle gönderiyorum. Kendine dikkat et! 🌟
Amin Gökhanım inşallah teşekkür ederim 🙏 eczaneden bugün damla aldım bakalım, birde çay ile pansuman yapıyorum sürekli umarım geçer 🙏🥺 bir iki güne geçmezse gidicem mutlaka doktora zaten
Gözünün içinde kirpikten ziyade dışarıdan herhangi bir küçük toz parçası da gelmiş olabilir ya da batıp çıkmıştır bu da korneayı çizer ve orada erezyon olmuş olabilir
Bu iyi senaryo Bir de o maddenin hala gözünde olduğunu varsayarsak mutlaka bir hekim tarafından çıkartılması gerekir onu çıplak gözle görmen biraz zor hastanedeki mikroskoplarla görebiliyorlar bazen ve enjektörle çıkartıyorlar umarım öyle bir şey değildir
Kuru Gözde gittiği rahatsızlıklardan bir tanesidir refresh verirler zaten onu sürekli kullan özellikle böyle hissettiği zaman çünkü hiçbir zararı yoktur sana onun suni gözyaşı damlası bu arada tekrar geçmiş olsun dün biraz burada senin hakkında konuştuk birileri sorunca cevap verdim de bana kızma lütfen
bizimde çalışırken gözümüze toz sıklıkla kaçıyor elle ovuşturmak çok tehlikeli ve göz kapağı tahriş olursada sanki hep ordaymış hissi veriyor eğer yanma hissi varsa bir dlim patatesi de koyup deneyin içindeki nem iyi gelir geçmiş olsun