Erken yatsam da bazen ben de uykumu alamıyorum. Bedenim dinlenmiş gibi görünse de zihnim hâlâ bir şeyleri düşünmeye devam ediyor. Yorgunluk bazen uyumakla geçmiyor çünkü insan sadece bedeniyle değil, içiyle de dinlenmeye ihtiyaç duyuyor. Bazı geceler saatlerce uyusam bile sabah gözlerimi açtığımda aynı ağırlıkla kalkıyorum. Uykunun yetmediği o anlarda anlıyorum ki, asıl yorgunluk düşüncelerde saklı.
Alıyorum.. Maksimum 5 saat uyuyorum fazlası beni öldürüyor.. Dün erken yattım mesela 1 3 geliyordu sabah 05:40 da kalktım... Bu özelliğimi tatile butikte gittiğim insqnlar cok seviyor.. :))
Erken yatıp erken kalkandan mısınız? Üzülmeyin, demokraside çareler tükenmez bea 😃
Saat 20.00'de uyuyan kişi uyuma saatini değiştirmeli. 22.00 arası ideal bir uyku pozisyonudur. Çünkü 8-10 saat uyumak vücudu hem dinç gösterir hem de uykusunu almış olur. Akşam 22.00 sabah 10.00 arası kalkma alışkanlığı olması gerekir.
Kim olduğunu anımsayamadım herkes ile kısa sohbetimiz olmuştur dönemsel. engelini kaldırdım herhangi bir densizlikte acımayacağımı bildirmek isterim evli olduğumu bilerek yanaşan herkese saygım var 🙏🏻
Ondan dolayı işte Bende de oluyor bu durum Annem birsey aldı astım hastalarına iyi geliyor hem deliksiz uyku sağlıyor. İsmi aklima gelmiyor jsjsjs anneme sorayım bi 😘