Valla herkesin yerine ben gidiyorum galiba jfkg ilaç, takviye olmasına rağmen almak beni mutlu ediyor 🤦🏼♀️

İğne yapamadığım içiiiin b 12 ye hapla devam hdkgk
Apranax da benim aşkım yeri bende çok ayrı çok özel 😁sizin ennnn favori ilacınız ne?
Valla herkesin yerine ben gidiyorum galiba jfkg ilaç, takviye olmasına rağmen almak beni mutlu ediyor 🤦🏼♀️

İğne yapamadığım içiiiin b 12 ye hapla devam hdkgk
Apranax da benim aşkım yeri bende çok ayrı çok özel 😁sizin ennnn favori ilacınız ne?
Hastaneden nefret ediyorum diyenlere hep kim zaten keyfinden gidiyor seviyor ki derdim. Artik sayende demicem jdhds
Benim omrum hastanelerde doktorlarla gectigi icin yemedigim ilac iğne vs de kalmadi e kendi meslegim de sağlık onun da etkisi oluyor. Ama doktor veya ilac seviyo muyum tabiki hayır.
Su an hastayim oturup zamanla iyilesmeyi bekliyorum mesrla jdbsf
Normalde küçüklüğğmdne beri hep doktor olamk istiyordum ve doktorlsra çok özeniyorudm ama doktora girmeye korkuyordum genelde ve annem babam ilaç kullanmama çok izn vermiyordu yan etkileri var diye zafen çok şükğr bi hastalığım da yok
Sadee göreve başlayınca öğrendim ilaçları
Hiç iyi değil galiba, çok mecbur kalmadıkça hastaneye gitmiyorum ilaç kullanmıyorum , hastane köşelerini hiç sevmiyorum zaten rabbim bütün hastalarimiza şifalar versin inşallah 🙏 kimseyi düsürmesin 🙏
Cevap
14Cevap
İlaç kullanmayı sevmiyorum bu aralar vitamin hapları almaya başladım gadası
Ben ne diyeyim ki şımdı... neyse Allah ne muhtaç etsin ne de eksik... valla tam olarak ne alama geliyor bede bilmiyom
Kendi serumumu kendim yapıyorum şükür, geçmiş olsun. En sevdiğim ilaca gelecek olursak hepsi bebeklerim 😀
Stajlara başlamadan okulda ilk günler kimse kimseye güvenmediği için herkes kendinin bir yerini deler. Altın kural bu o yüzden artık acil durumlar için alıştık damar yolunu kendimize açmaya 😀
Sana uymaz öyleli serum senin fobilerin öğrendim ama diğer serumlardan yaparım sana 😀
Anlaştık bir daha iğneli hiç bir şey yok sana 😀
Yaaaaa ilk defa biri bana şarkıyla iltifat ediyor , sensin bal sennn 😀
Bı sana açsın güller yüzümde hayatım, lakin kimse hak etmiyor son zamanlarda 😀❤️
Tamam biz burdan alır yürürüz , ben bu iltifatla artık 3 yıl falan daha bekar kalırım koymaz bana 😀
Sen güzelsin, dünya güzel ondan hep bunlar ❤️ Amiin hayırlısı canım
O aramız çok iyi o kadar iyi ki beni bir hafta görmeseler arıyorlar hemen 😂😂😂... Hele de psikiyatristim ve psikoloğum...
Gene göründü bana ruh ve sinir hastalıkları servisi 😂😂
Kötü ayrılsakta illa ki gene birbirimizi buluyoruz hshslsl
Maalesef bir şekilde yaşıyoruz ya ashdhsjka
Maşallah hastaneye düşüp eczaneden ilaç bulamasam senden isterim 🙄
Ya Allah düşürmesin ama en aksi doktor bile seviyor beni :D
Geçen hafta ilk defa kendim için hastaneye gittim böyle sıkıcı ve kasvetli bir ortam yok maalesef tekrar gitmek zorundayım. Hastane benlik değil.
B12 eksikliği bende de var, ilaç kullanıyorum.
kronik mi?
yani süreklimi?
Kronik değil
haplar işe yarıyor mu?
@ignecimcan Evet, işe yarıyor
sürekli tekrarlıyorsa çözüm iğneler
@ignecimcan İğne kullanmadım, bilmiyorum
iğneden kormuyorsan tekrarlarsa iğne yazdır. doktorun gözünden kaçabilir. geçmiş olsun.
mümkün olduğu kadar az gitmeye çalışıyorum hastanelere sevmiyorum
Pek çok hastalanmam ben zatennn aramız kötü o yüzden çok şükür ahah geçmiş olsun sanada 🙏
Harika yaa. Herkes bizim ilişkimizi kıskanıyor.😂
O kokusu bile nefret yani
Hiç sevmem , şükür ki kolay kolay hastalanmam
Çok şükür uzun zamandır doktora gitmiyorum 3 sene olmuştur
En son ne zaman gittim onu bile hatırlayamıyorum, aramız yok..
İlaçlar ile aram çok iyidir.😂
iğne olmaktan korkuyormusun?
ilaçlar mideye çok zarar veriyor. iğne daha fazla etki ediyor hemde mideye zararı yok..
hap , şurup yerine iğne tercih etseniz daha iyi olursun.
evinde daha rahat edersin. bilen biri yokmu tanıdık. ya da sen onun evine git.
genelde bayanlar bayanları tercih eder daha rahat olması açısından.
Sakinleştirici iğne olmalıyım hemen
O tozdan kullandim ben
Ayrı gezegenin yerlileri gibi
Aha su benim B12 😅
İyi iyi beni toparladı bitmiş bir daha alayım
hiç sevmem shdhf
evet sevilecek bir durum değil. ama hasta olunca , iğne ilaç mecbur...
Nefret ediyorum
Senede bir kez
Kolay kolay ilaç kullanmam ben
İlaçla aram olmaz
Sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?