Kronik Alerjik Astım Solunum rahatsızlığımdan dolayı askerlikten muaf olabilir miyim?

Arkadaşlar 23 yaşındayım bir kaç gün sonra 24'e gireceğim Askerlik Üniversiteden dolayı tecilli fakat Kronik Alerjik Astım hastalığım var maalesef baba tarafından gelen bir hastalık babam da normal düzeyde tozdan polenden etkilenmiyor ama benim ki ileri düzeyde kedi tüyü kolonya parfüm polen tozlardan deterjan ve çamaşır suyu tarzı kimyasal maddelerden ve boya kokularından etkileniyorum fiziksel olarak şikayet belirtisi gözlerimde yanma sulanma kaşıntı burun kaşıntısı damak kaşıntısı ciltte kaşıntı göğüste sıkışma ve arka arkaya hapşırma öksürük burun akıntısı grip şeklinde vb tarzda bunun tedavisini Ege Üniversitesi hastanesinde iğne tedavisi olarak görüyordum fakat Yurt dışından gelen ilaçların Türkiyeye girişi yasaklanmış bu yüzden tedavim yarıda kaldığı için baştan sonra vermiş olduğum tüm maddi manevi emekler boşa gitti vücudumda koruyucu antikorlar tamamen gitti sadece astım krizini bu rahatsızlığı geçiçi olarak rahatlatan kullandığım Levmont hapı var bu belli bir süre rahatlatıyor daha sonra tekrardan başlıyor ciddi şekilde olumsuz etkiliyor beni Askerlik muaf şartlarında kronik hastalıklar yer almakta örneğin Şeker hastalığı Epilepsi Göz Miyopları Kanser Solunum rahatsızlıkları ileri seviye vb. Tarzında benim hastalığım 2019 yılında tespit edildi testler sonucunda 2021 yılında Hastalığın adı tanısı kondu bu husustan dolayı askerlikten muaf ederler mi görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum merak ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa gerçekten yardımcı olabilen olura sevinirim saygılarımla.

Kronik Alerjik Astım Solunum rahatsızlığımdan dolayı askerlikten muaf olabilir miyim?