Askerdeyim ve rdm kaydım var sizce tedavi almak için çabalamaya devam etmeli miyim?

İnsanlar bana hiçbir şeyin yok sapasağlamsın diyor, ilaçları bırak diyorlar. Ama ben ilaçları bırakırsam daha kötü olacağımı, kontrolden çıkacağımı, kendime ya da başkalarına zarar vereceğimi iyi biliyorum. Ben de ileri derece okb, depresyon var tanımlanmış olarak. Geçmişte intihar girişimim oldu ve hem geçmişte hem de yakın zamanda kendime zarar verme davranışım oldu. Ayrıca öfke, kontrolsüzlüğü, yangın çıkartma dürtüsü (eyleme geçtim defalarca) ve kimseye zarar vermedim ama pedofili/efoboli/hebefili eğilimlerim var. Bunları kimseye söylemiyorum tabii ki. O yüzden insanlar sapasağlam olduğumu düşünüyor. Komutanlarım, ailem, eczacım, arkadaşlarım hepsi ilaçları bırak bunlar uyuşturucu kendi kendine yapabilirsin diyorlar. Ama ben daha fazla düşünce istemiyorum zihnimde, zihnimin uyumasına razıyım. Unutmak istiyorum sadece iyi olmak istiyorum. En son psikiyatrist reçeteyi yanlış yazdığı için ilaçlarımı eksik aldım bugün tekrar beni götürdüler ama yine elimde olan ilaçları yazdılar. Gerçekten merak ediyorum, tedavi olmaya devam etmeli miyim bilmiyorum, herkese rağmen ilerlemeli miyim bilmiyorum. Birazdan komutana yarın tekrar hastaneye gitmek istediğimi söylemek istiyorum ama kizmalarından korkuyorum ya da izin vermemeleri den endişe ediyorum. Ne yapmalıyım? 22 yaşımdayım.

Askerdeyim ve rdm kaydım var sizce tedavi almak için çabalamaya devam etmeli miyim?