Sana bir soru sorabilir miyim müsaitsen Türkçem çok iyi değil çeviri ile yazıyorum İstanbul'a bir ay önce geldim tanıştığım konuştuğum kişiler herkes iyi misin bu soru çok soruluyor anlamıyorum
Ya bu bir kültür bu ülkede. Türk değilsen yadırgaman normal olabilir diyeceğim ama selamlaşmada İngilizcede bile sorulmuyor mu. Karşıdaki kişiye değer vermek halini hatırını sormak bu
Ya mecbur değilim ama yalnız bırakmak istemedi İstanbul'daki işlerini hallettikten sonra ordu'ya gideceğiz bakalım orada bizi neler bekliyor internetten araştırdım sıcakkanlı insanlar yazıyor ama bilmiyorum İlk defa geliyorum Türkiye'ye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olaya sadece uyanma olarak bakma. Uykuya gectigin zamana da alisiyor vucut. Vucut hemen rutin olusturmayi sever
Of ama haftasonu bari oturmak istiyorum geç saatlere kadar fakat uykum geldi bile. Dün gece 12 saat uyumuşum 9 dan sabah 9a yeter daha
Yorulmussun demek ki haftaici
Çok yorucu bir işim yok ve sakin bir haftaydi zaten tatildi 1 buçuk gün de
Tatil yormuş seni
Gezdim akşama kadar evet ama diğer gün içindi o yorgunluk. Hem dün gece 9 dan beri 12 saat uyumuşum daha neyin yorgunluğu bu
Onu bedenine sor :)
Biyolojik saat diye bir şey var yani alışmış olduğun 5 gün boyunca saatte yatıyorsun ya o yüzden oluyor
Evet ama bugün 9 da uyandım. 12 saat uyumuşum oturup keyif yapmak istiyorum ama ne mümkün
Filtre kahveler var denemek istersen canım veya kafeini daha yüksek olan kahveler var keyif yapmak istiyorsan onlar yardımcı olabilir
Evet kahve içip keyif yapsam daha iyi haklısın daha fazla uykum gelmeden
Sana bir soru sorabilir miyim müsaitsen Türkçem çok iyi değil çeviri ile yazıyorum İstanbul'a bir ay önce geldim tanıştığım konuştuğum kişiler herkes iyi misin bu soru çok soruluyor anlamıyorum
Hal hatır bu klasik
Yeni tanıştığım birisine iyi misin diye sorulmaz bence sana ne iyiyim veya değilim değil mi
Ya bu bir kültür bu ülkede. Türk değilsen yadırgaman normal olabilir diyeceğim ama selamlaşmada İngilizcede bile sorulmuyor mu. Karşıdaki kişiye değer vermek halini hatırını sormak bu
Yunanistan'da yaşadım bu yaşıma kadar şu an İstanbul'a gelmek zorunda kaldım annem öldüğü için babam Türk alışmaya çalışıyorum Bir ay oldu
Annen öldü diye niye geliyorsun yaşın küçük mü de babaya mecbursun
Ya mecbur değilim ama yalnız bırakmak istemedi İstanbul'daki işlerini hallettikten sonra ordu'ya gideceğiz bakalım orada bizi neler bekliyor internetten araştırdım sıcakkanlı insanlar yazıyor ama bilmiyorum İlk defa geliyorum Türkiye'ye
Hemen uyu boş ver
Evet ama gece keyfi yapmak isterdim fakat mümkün görünmüyor
Uykum gelınce hemen uyumak lazom
Ama zaten hafta içi uyuyorum. Dün gece 9 dan sabah 9a kadar 12 saat uyumuşum yeter da
Hımmmm
Calisiyormusun
Yazdığım şeyden ne anladın
Soryyyyyy demekki haftaicinin birikmiş yorgunluğu var uzerinde
Agirmi işin
Yok
Uyu sen uyumadan yaşını soylermisin ne alaka deme ama 😂
Evet ne alaka🤣 senin yaş kaç
30 😂 senin
Ahaha 🤣 söylemeyeceğim ne alaka
Ya hadi ama valla merak ettim 40 ustumusun peki
Yok o kadar değil
30 kaç peki
40a yakın
39 ve bu yaş en sevdiğim yaşlar şimdi senle konusmk istiyorum dicem yine ne alaka deme 😂😂
Yok ben kimseyle özelde konuşamıyorum sağol gerek yok
Ya bişey olmazki kaç dakika sadece fazla tutmam
Yok kimseyle olacak şey değil by
Hemen by kaç hemen 😔😔
?
Günaydın