Kişilik & Karakter Haftasonu erkenden uyanmanın mantığı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ceza mıııı buuuğ, çektiğim çile miiii? Beş gün boyunca bir sürü uyuma hayali kurup bu saatte uyanmak cidden çok kırıcı.. Haftasonu erkenden uyanmanın mantığı nedir? Cevapla Nedir Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bugün 12 de uyanmışım günüm şimdiden kötü geçecek belli sdfsdf 1 0 Yorumla
Esmaa_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl https://pin.it/2K1VgOJgjSaat 4.30 a alarm kurduktan sonra benim gerginlik seviyesi 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl O arada saat 5 kalkan Narcos 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım senin yokluğundan erkenden uyandım zaten ne sanıyorsunnn Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyor çiçeğim 😄 1 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Valla uyku problemlerim olduğu için uzun uzun uyuyunca mantık sorguluyorum ben artık 🥱 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayat ertelenmez, uyku zaman kaybı. Hayata karışın diye hepsi 🌿🌿 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. İki gündür 10 11 civarında uyanan ben çok mutluyum geçmiş olsun sana 1 0 Yorumla
socratesx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Takılmak için daha çok vakit demek çünkü yarın pazartesi 😅 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben çok güzel uyudum 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Kıskandım hühüü Yorumla MrKuzey +1 yıl Yıllık izindeyim valla her gün iznim biteseye kadar uyuyacam :D Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Öküz sabahın 6 sında bana ses atıyor :D Yorumla MrKuzey +1 yıl Atamaz mıyım 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl At tabi :D Yorumla Soran +1 yıl Yok atamazsın a aağğ o ne öyle ben bile atmıyorum o saatte Yorumla MrKuzey +1 yıl Atarım 😏 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Oh canıma cimbom 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Miyavlar ısırsın Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne güzel bir dua teşekkürler efendimisss Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu doğanın kanunu gibi bir şeydirr 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben bu doğaya ait olmak istemiyorum Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Bu mantığa aykırı bir şeydir 😏🥱 2 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 8’de uyandım kendimi kınıyorum 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Alışkanlık 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka alışkanlık edecek hiçbir şey kalmamıştı zaten.. Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Bünye alışıyor yani hiç hoş bir durum değil zaten..:)) Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Erken kalkan erken yol alir 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. fikrim yok 2 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Kıyamam sana ben 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Delilik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün 12 de uyanmışım günüm şimdiden kötü geçecek belli sdfsdf
https://pin.it/2K1VgOJgj
Saat 4.30 a alarm kurduktan sonra benim gerginlik seviyesi
O arada saat 5 kalkan Narcos
Aşkım senin yokluğundan erkenden uyandım zaten ne sanıyorsunnn
Evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyor çiçeğim 😄
Valla uyku problemlerim olduğu için uzun uzun uyuyunca mantık sorguluyorum ben artık 🥱
Hayat ertelenmez, uyku zaman kaybı. Hayata karışın diye hepsi 🌿🌿
İki gündür 10 11 civarında uyanan ben çok mutluyum geçmiş olsun sana
Takılmak için daha çok vakit demek çünkü yarın pazartesi 😅
Ben çok güzel uyudum
Kıskandım hühüü
Yıllık izindeyim valla her gün iznim biteseye kadar uyuyacam :D
Öküz sabahın 6 sında bana ses atıyor :D
Atamaz mıyım 🙄
At tabi :D
Yok atamazsın a aağğ o ne öyle ben bile atmıyorum o saatte
Atarım 😏
Oh canıma cimbom
Miyavlar ısırsın
Ne güzel bir dua teşekkürler efendimisss
Bu doğanın kanunu gibi bir şeydirr
Ben bu doğaya ait olmak istemiyorum
Bu mantığa aykırı bir şeydir 😏🥱
8’de uyandım kendimi kınıyorum
Bilinç altı pislik yapıyor 😅
Alışkanlık 😄
Başka alışkanlık edecek hiçbir şey kalmamıştı zaten..
Bünye alışıyor yani hiç hoş bir durum değil zaten..:))
Mantığı yoktur
Erken kalkan erken yol alir
fikrim yok
İşe gitmek
Alışkanlık sanırım
Alışkanlık
Kıyamam sana ben
Delilik
Alışkanlık