AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konu enfeksiyon ise bekle bir iki gün azalma var ise antibiyotik alma derim. Ama sorun artarak devam ediyor ise doktora git ve yazsin sana 1gr lik bisi agumenten vb bisi
Yukarı baksana kızı taciz ediyor adam bide hiçbir şey yokmuş gibi savunuyor
Sağlıkcıyım da insanların yorumlarına verdiğin cevaotan dolayı yardım etme gereksinimi duymuyorum önce nasıl konuşman gerektiğini öğren
Buldum zaten seni ilgilendirmez benim tavrım ayrıca bana ait sayfa
Memnun olmayan gitsin
İlgi arıyorsan yok yani kasma rahatsızlık verme lütfen
İlgi araysn sensin bu tavırlarla
ya sg saglıkcı falan değilsin sen fena canını yakarım rahatsız etme diyorum hala yazıyor mesafe koyunca ilgi mi aranıyor canım sapık
Aptal sapık
Bidaha yaza bak ne oluyor sana rahatsız etme dedim ben
Ya sen sg aq ilgi srsızı
Yazdım bak moluyor ne yapıyorsun
Kimsin de tehditvari konuşuyorsun
Sapık senin babandır bu srada insan gibi yazdım farklı yere çeken sensin beyinsiz ilgi meraklısı kezban
Adminle ve mahkeme ile ugrasacaksın rahatsız oluyorum dedim yazmaya devam ettin anla artık ciddiye almıyorum seni ayrıca sanal aleme kafanı bu kadar çalıştırma ne ilgisi? Seneryoya bak daha kimseyi tanımıyorum bile ayrıca sevgilim var
Neyse ss aldım ben TCK ya göre taciz bu
Savcılık bulur kim olduğunu hukuk gruba atayım linki
Baksınlar bakalım adminle de konuşayım tanıdık var
Hadi konuş bakalım normal bi şekilde yazmama rağmen sırf hoşuna gitmeyen bir cevap yazdım diye sapık damgası vurdun asıl sapık sende ve senin zihniyetinde ayrıca dava açmazsan adam değilsin
Ayrıca bu tür uygulamalarda kişinin gizliliği diye bir şey vardır herhangi birinin kimliğimi deşifre etmesi yasadışı bir şey asıl suçlu kimliği deşifre eden ve senin gibi sapık diye iftira atan canım dava aç bakalım kim haklı kim haksız bende ss aldım hodri meydan allahın ilgi meraklısı şizofreni seni
Kendini ne halt sanıyosan o kadar önemli biri deilsin insanlara iftira atan bir zavallısın dediklerini yapmayan en adi ş. refsizdir avukatım var bu işinde peşini bırakmam haberin olsun küçük beyninle beni kandırmaya kalkıyor
Taciz sucu var cahil rahatsız etme dedim yazmışsın cahil seni çok tecrubsesizsin neyse savcılıkta göreceksin
En iyi avukatı tut her şeyin ss i var asıl sen kendini ne halt sanıyorsun da rahatsız olmama rağmen ısrarla yazıyorsun madem tck dan haberdarsın böyle bi tecrubesizşik yapıp suçlu konuma gelmesin neyse ss alındı süreç baslıyacak tck ya göre suç da taciz de rahatsız olduğumu belirtim ısrarla yazdın da savcılıkta bu ahkamının hesabını vereceksin hem taciz et hem gizli tutulsun kimsin ne sanıyorsun kendini insanları rahatsız ediyorsun sen çok kötü bir insansın insanların hayatında fitne sokarak Mutlu bi geleceğin olacağını düşünüyorsun ama olmayacak iyi izle mahkemede en iyi avukatı tut tamam mı?
Şizofren de hakaret kendi kendine yazdın kimse san bir şey söylemedi üstelik seni umursayan da yok kendi kendine gelin güveyi oldun sen öyle olabilir misin? neyse en az para cezası yersin neyin iftirasından bahsediyorsun o yaşta tck dan habersizsin sanırım gelip insanlara öyle kafana göre yazamasın ne sanıyorsun kendini bunun suç olmadığını mı düşünüyorsun rahatsız olduğumu da belirttim her şeyin ss i var sende tc vatandaşısın kanınlara uyacaktın neyse tc K ya bak cahil olma
Sanal alemde daha tanımadığın biri hakkında abuk subuk yorum yapan da sensin umarım ağır psikiyatri hastasısındır yoksa avukat bile seni kurtaramaz valla kanıtım var benim tck da geçiyor kişinin rahatsız olmasına rağmen yazmak tacizdir diye he üstelik sanal aleme bu kadar kafanı çalıştıracağını git kendine fayda sagla Allah’ın işsizi seni ilgi isteyenin kim olduğu gayet açık sensin yani okuyan illa ki anlayacaktır bu kadar tecrübesiz olma ya neyse kanıtım var git en en iyi avukatı tut boş yani
Ne tür bi ayrıcalığın var bunu göz ardı edecekler cahil seni ayrıca bana iftira attın diyerek sen bana iftira attın çok tecrübesizsin kanıtım var dediğim gibi istediğin avukatı tut tamam mı?
Hiç yaşından başından da utanmıyorsun değil mi senden kaç yaş küçüğüm insanda biraz mantık olur utan biraz ya şu yorumdan ve bunları yaparken ne diyeyim
İlgi manyagı abaza mısın? Kıza ne diye yazmışsın gereksiz de soyledigine uygun hiçbir şey de yapmamış ayrıca kız seni uyarmış rahatsız oluyorum yazma diye kişinin huzur ve sükutunu bozma suçuna kesin girer üstelik taciz e de girebilir tck ya göre haklı birdaha tanımadığın insanlara sanal alemden boş boş yazma çok küçük dusuyorsun farkında değilsin bide gizli üye dkdmdmdmmddmxmd ozguven de yok madem insanlara laf atma
Sanane onun sayfası bide niye giriyon herseyine bekçi misin öyle bir şey yok da bekçi misin kızın sayfasının defol bi ya
monural şase 1 bardak suya katıp iç 1 bardak daha su. öylece uyu sabaha çok rahatlamış - geçmiş olur
saygıseger amcacım kendim için sormuyorum
o zaman daha açık sorsaydın müneccimmiyiz
Sorum o değildi yine de teşekkürler
Saşe denen tek kullanımlık doz ilaç sana iyi gelir. Suya karıştırıp yatmadan hemen önce alacaksın.
Geçmiş olsun ama burada kimseye güvenip inanma
Bilgim car vu konu hakkında
Neden siz de mi oldunuz
Yakın çevremde çok olan oldu
hmmm erkekler mi kızlar mı
Kızlar
Antibiyotik artı soğuk su
@ozelbirey23 kim kimi taciz ediyor
Sağlıkcıyım da insanların yorumlarına verdiğin cevaotan dolayı yardım etme gereksinimi duymuyorum önce nasıl konuşman gerektiğini öğren diyen baştan sona oku
Ne dedim ki ben
Sen değil yazan kişinin gizli üyenin yazdığını anlattım
Buradan tacize gelmiş artık
Aynen
Hemşirelik okuyorum
İdrarı görelim
Cranberry kıllanabilirsin
Selam son durum nedir?
Aynı
Tam olarak sorun nedir anlatabilir misin yardimci olabilirim
Doktorum sor bakalım