10 günden beri karın bogesının sol atkısmında apandısıtın bıraz ustu yanı buyuk abdest yaparken ozelıkle gafıf sancı yapıyır dahılıeyey gıtım bugun elle muahayene ett kan ıdrar testı aldı bunun osnucunda onemlı bısey yok dedı ve ıkı adet mıde korucuyla Iki adete meteospasmyl yazdı arkadaslar meteospasmyl penısılın alerhjısı olan bırıne dookunurmu doktora soyledım bende penılısın alerjısı var anafklaksı gecırdım dıye ama yoğun oldukları ıcın dıkkat etmemıs olabılır korkudan meteospasmylı ıcemedım hala onunda yan etkılerınde nefes darlıgı kurdesen falan dıyor eczacı ya da doktor varsa lutfen cevap versın penılısın alerjısı olan bırıne meteospamsyl dokunurmu eczacı arkadaslar lutfen cevap verın acillll
Güncellemeler
1 yıl
saçma sapan cevaplar vermeyın saglıkcı doktor ya da eczacı cevaplasın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spazm giderici bi ilaç penicilinle alakası yok kullanabilirsiniz yan etkiler ve allerjik durumlar için prospektüsü inceleyin bu hiç allerji yaptığını görmedim
sal kardesım allah razı olsun karnımın sol alt koseınde agrı ıcın gıtım vc yaparken bısey yok dedı bunları yazdı anaflaksı gecrıdım aynı yan etkılerı gorunce psıkıloıkman korkuyorum
Gaz sancısı olabilir bi komposto yapıp için iyi gelecektir ağrınız geçmezse ya da artarsa acile gidip muayene olun ultrason bilgisayarlı tomografi kan tahliliyle kesin tanı konulur
dostum bugun uzman doktora gıtıı dahılıyeye zaten elle muyanae artı kan artı ıdrar temız dedı bu ılacı yazdı zaten
Geçmiş olsun
saol ıcıyorum bak=()))))
Yav bişey olmaz sağ olduğunu mesaj at kanıtlayalım😂
saol ınsallah olmaz kaRDESIM ACAIP BISEY
Olmaz vesvese yapma☺
ECZACIMISIN SEN FRENK
Hemşireyim
ERKEK HEMŞİRE YANİ HEMŞ
hemşireyim kadınım
BAYANMISIN AAAAAAA
KAC SATTENB BERI SENI ERKEK SANIYORUM BEN YAAA=)))
YARINDA KAYISIYLA KURU UZUM ALICAM SEN DEDIN YA VALIDE KOMPOSTO YAPICAK
Yapın iyi geliyor
NERDESIN HEMSIRE HANIM
COK TATLISIN YA
NEREYE GITIIN
Buyrun
SUSTUN IYIMISIN =))))
Ben iyiyim galiba siz de iyileştiniz
KESKE VALLA BUGUN SONUCLARI BEKLERKEN ENABIZDAN BAKTIM DAYANAMADIM AMA YINEDE4E DOKTORU BEKLEDIM TABII KAN IDRAR TEMIZ DEDI ISTE ILACI YAZDI AMA IKI KERE ANAFLAKSI GECIRINCE KORKUYORUM YAN ETKILERINDEDE AYNISINI GORUNCE PSIKIÖLOJIM BOZULDU ALLAH KIMSEYI DUSURMESIN SAGLIK VERSIN HERKESE İŞTEMISIN SU ANDA
Geçmiş olsun tekrar iyi günler☺
NEREYE YAA OZELDEN AYZICAM XPERIM YETMIYOR AMMA MERAKLISIN GITMEYE HEMSIRE HANIM ASK OLSUN BOLE YAPARSAN IYISLESMEMKI BEN AMAAAA=))))
=((((
nerdesın yaa
Yaşıyorsunuz☺
sayende
5070796833ararsan sevınırım
ıctım acılısı yaptım sıfır beş yüz yedi sıfır yetmiş dokuz atmış sekız otuc üç mutalaka ara konusalım senıtanımak ıstıyorum beklıcem
aramadın cevapta yok hemsıre hanım
Kas ağrısı olabilir
kardes kas agrısı deıl soruma cvp ver bılmeyen cevaplamasın
burada yok
sgıt anmk ya