Sağlık Sabah baş ağrısı ile uyandım ne yapsam geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yardimmmmm edin imdat Güncellemeler7 ay İlaçta içtim kahvede içiyorum. Soğuk suyla da yıkadım 😩 Güncellemeler7 ay Geçmedi 🙄 Sabah baş ağrısı ile uyandım ne yapsam geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 7 ay Sağlık konusunda 648 cevap paylaştı. ayaklarına çok sıcak suya koy başına da buz koy kan dolaşımından kaynaklı geçer en kötü hafifler 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Sıcak bir duş ve arveles 0 3 Yorumla Soran 7 ay geçerse ❤️ Yorumla Düşünürbiribilir 7 ay Geçecektiir ☺️ Yorumla Soran 7 ay 🥺💋 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kulaklarını okşa geçwr 0 3 Yorumla Soran 7 ay Ne alaka aşkım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kulaklar bütün ağrıları alır Yorumla Cevap sahibi 7 ay Selam Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kahve iç 0 10 Yorumla Sansliseleven 7 ay İlaç al Yorumla Soran 7 ay Aldım ama yok Yorumla Sansliseleven 7 ay Tansiyonun kaç Yorumla Soran 7 ay Gayet iyi Yorumla Sansliseleven 7 ay Streslimisin Yorumla Soran 7 ay Evet Yorumla Sansliseleven 7 ay Oda yapar migrenin var mı Yorumla Sansliseleven 7 ay Bulantı filan Yorumla Soran 7 ay Evet migrenim var bugün çok yoğun stresliydi serum falan aldım da tık yok Yorumla Sansliseleven 7 ay Uyumaya çalış Yorumla
Untim3Ly Takip Et Xper 5 Yaş: 32 7 ay İlik suyla dus alabilirsin 0 26 Yorumla Untim3Ly 7 ay İlik suyla dus aldin mi? Yorumla Soran 7 ay Aldimm gecmedi Yorumla Untim3Ly 7 ay Gun icinde biraz uyusan gecebilir belki Yorumla Soran 7 ay Yatamiyorum nobetteyim Yorumla Untim3Ly 7 ay Ne is yapiyorsun ki? yerine bakacak biri yok cok fazla olmasina gerek yok 15-20 dakika yeterli olur Yorumla Soran 7 ay Hemşireyim gece cikacagim Yorumla Untim3Ly 7 ay tansiyonuna baktin mi? Yorumla Soran 7 ay O normal Yorumla Untim3Ly 7 ay yemegini yedin mi? bazen acliktan bas agrisi olabiliyor Yorumla Soran 7 ay Yedim aslında ama niye böyle oldum anlamadım serumda aldım Yorumla Untim3Ly 7 ay hala bas agrin devam ediyor mu? gece gec yatmis olabilir misin? Yorumla Soran 7 ay Gece yatamadim hala devam ediyor biliyormusun Yorumla Untim3Ly 7 ay Neden acaba cok stress yapiyor musun? Yorumla Soran 7 ay Evet çok Yorumla Untim3Ly 7 ay neden streslisin? Yorumla Soran 7 ay İş yoğun çok fazla Yorumla Untim3Ly 7 ay Nobetlerde insani yoruyor hemde cok Yorumla Soran 7 ay Sen nerden biliyorsun peki Yorumla Untim3Ly 7 ay az cok tahmin edebiliyorum Yorumla Untim3Ly 7 ay Nasil oldun iyi misin? Yorumla Soran 7 ay Geçti şu an biraz var Yorumla Untim3Ly 7 ay Bir kan testi ver istiyorsan Yorumla Soran 7 ay Vericem benimle çok ilgilendin teşekkür ederim ama neden Yorumla Untim3Ly 7 ay Rica ederim ben insanlari merak ederim elimden geldigince yardim olmaya calisirim Yorumla Soran 7 ay Teşekkür ederim Yorumla Untim3Ly 7 ay Rica ederim gecmez ise tam kontrollu bir tetkik yaptir Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağrı kesici al 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 7 ay arveles iç 0 1 Yorumla sorucu060606 7 ay migren vardır Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay Hap ic kanka 0 2 Yorumla Soran 7 ay İlaç mi? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ayaklarına çok sıcak suya koy başına da buz koy kan dolaşımından kaynaklı geçer en kötü hafifler
Sıcak bir duş ve arveles
geçerse ❤️
Geçecektiir ☺️
🥺💋
Kulaklarını okşa geçwr
Ne alaka aşkım
Kulaklar bütün ağrıları alır
Selam
Kahve iç
İlaç al
Aldım ama yok
Tansiyonun kaç
Gayet iyi
Streslimisin
Evet
Oda yapar migrenin var mı
Bulantı filan
Evet migrenim var bugün çok yoğun stresliydi serum falan aldım da tık yok
Uyumaya çalış
İlik suyla dus alabilirsin
İlik suyla dus aldin mi?
Aldimm gecmedi
Gun icinde biraz uyusan gecebilir belki
Yatamiyorum nobetteyim
Ne is yapiyorsun ki? yerine bakacak biri yok cok fazla olmasina gerek yok 15-20 dakika yeterli olur
Hemşireyim gece cikacagim
tansiyonuna baktin mi?
O normal
yemegini yedin mi? bazen acliktan bas agrisi olabiliyor
Yedim aslında ama niye böyle oldum anlamadım serumda aldım
hala bas agrin devam ediyor mu? gece gec yatmis olabilir misin?
Gece yatamadim hala devam ediyor biliyormusun
Neden acaba cok stress yapiyor musun?
Evet çok
neden streslisin?
İş yoğun çok fazla
Nobetlerde insani yoruyor hemde cok
Sen nerden biliyorsun peki
az cok tahmin edebiliyorum
Nasil oldun iyi misin?
Geçti şu an biraz var
Bir kan testi ver istiyorsan
Vericem benimle çok ilgilendin teşekkür ederim ama neden
Rica ederim ben insanlari merak ederim elimden geldigince yardim olmaya calisirim
Teşekkür ederim
Rica ederim gecmez ise tam kontrollu bir tetkik yaptir
Ağrı kesici al
duş al
Su iç bol bol
arveles iç
migren vardır
Soğuk su ile yika yuzunu
İlaç
evdemısın
Hap ic kanka
İlaç mi?