Sakinleştirici iç ya da aynı etkide bazı bitki çayları. Ama başbaşa olacak şekilde bi yerde buluşacaksanız bence yok etme o enerjiyi heyecanı. Gün içinde lazım olabilir onlar bazı şeyler için 👀
Adaçayı, ıhlamur, Melisa, sarı kantaron, papatya bunlar sakinleştirir dinginleştirir. Bir de nefes egzersizi vs biraz kendine getirir seni. Ve 4 ay sonra görüşsem ben sadece kafeye götürmezdim ama kız arkadaşımı, özlemiş olurdum. Yani başka planları da olabilir seninkinin onu diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ağrı kesici al. 1 saat sonra kahve iç
Heyecan sebebi neydi
Sevgilimi çok özledim 4 aydır buluşmuyoruz. Bugün buluşucağım için heyecanlıyım. Baş ağrısınıda hiç sevmem ne yapmalıyım?
Sakinleştirici iç ya da aynı etkide bazı bitki çayları. Ama başbaşa olacak şekilde bi yerde buluşacaksanız bence yok etme o enerjiyi heyecanı. Gün içinde lazım olabilir onlar bazı şeyler için 👀
Sakinleştirici derken bende yok sanırım. Zaten kafede oturucaz, başbaşa olmayız.
Adaçayı, ıhlamur, Melisa, sarı kantaron, papatya bunlar sakinleştirir dinginleştirir. Bir de nefes egzersizi vs biraz kendine getirir seni. Ve 4 ay sonra görüşsem ben sadece kafeye götürmezdim ama kız arkadaşımı, özlemiş olurdum. Yani başka planları da olabilir seninkinin onu diyim
Çay demeyecek vaktim yok ya yarım saate evden çıkıcam. Kafe sadece biri ya 3 saat buluşucaz, lunaparka da gidicezz. Başka neresi olur bilmiyorum
Sabaha kadar onunla mı konuştun
Hayır yatakta döndüm, koyun saydım, nefes egzersizi, arada saate baktım 4 olmuş. Sobra uykum geldi ama 2 saat uyursam geri kalkamam diye yatmadım
Onunla konuşmuyor musunuz
Hayır konuşuyorum. Kendisi erken uyuyan biri saat 10 dan sonra uyudu. Ben ise cilt bakımı, sürpriz hazırlarken gece 1 de yattım ama uyku tutmadı
Ne kadardır sevgilisiniz özel şeyler olmuyor mu aranızda
Sorduğun sorunun konuyla alakası nedir acaba? Ben baş ağrısına ne iyi gelir diye sormuşum
Parol var majesik var
Neyin heyecanı bu
Sevgilimi çok özledim, 4 aydır buluşmuyoruz. Bugün buluşucağım için heyecanlıyım. Baş ağrısınıda hiç sevmem ne yapmalıyım?
bir şey atıştır ağrı kesici iç
Kahve mis gibi
Bol su ic
Dünde az su içmiştim şu an aklıma geldi sağoll
Iyilesmediysen igne yapim
Gerek yok ya biraz halsizlik yaptı ama uykumu alırsam geçer.
Ilgilenebilirim gel
Sevgilim benle ilgileniyor zaten, size gerek yok iyi günler
Mesela Şu an kimseyle kuramayacagin fanteziyi kurabilecegin biri var karsinda
Kahve iç