Sağlıksız besleniyorsan kan testlerinden karaciğerine baktir. Cilt sıkıntıları büyük oranda karaciğer kaynaklıdır.
Aşırı yağlı şekerli beslenmek geceri yemek yiyip uyumak sabah bunun üstüne yıne yemek yanı çok yemek karaciğerin dinlenmesine fırsat vermediğindede olur. Bir hafta kadar yeme düzenini sakinleştir aralıklı oruç gübi meselea test et kendini
Benim karaciğerim siroz olmak ğzereymişsağlıksız beslenmeden. Berbat bir diyetle 20 kilo verdim ama gerçekten aç kaldım çok kötüydü üç ayda her sey normale döndü şimdi yememe çok dikkat ediyorum. Asla tok yatmıyorum mutfakla münasabetim 20’den sonra bitiyor 😂
benım durumumla senın durumun aynı değil. ben hekım degilim. kan testi yaptırdıysan ve her sey normalse benım uyarılarımı önemseme. vucudun bır seylere tepkı verıyor ve bu hepimizde aynı olmayabılır. kan testıne baktırmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sağlıksız besleniyorsan kan testlerinden karaciğerine baktir. Cilt sıkıntıları büyük oranda karaciğer kaynaklıdır.
Aşırı yağlı şekerli beslenmek geceri yemek yiyip uyumak sabah bunun üstüne yıne yemek yanı çok yemek karaciğerin dinlenmesine fırsat vermediğindede olur. Bir hafta kadar yeme düzenini sakinleştir aralıklı oruç gübi meselea test et kendini
Doktor değilim tıbbı tavsiye değil. Ama buna benzer bişi yaşadım 😉
Sizin durum ne kadar süre devam etti
Benim karaciğerim siroz olmak ğzereymişsağlıksız beslenmeden. Berbat bir diyetle 20 kilo verdim ama gerçekten aç kaldım çok kötüydü üç ayda her sey normale döndü şimdi yememe çok dikkat ediyorum. Asla tok yatmıyorum mutfakla münasabetim 20’den sonra bitiyor 😂
Kyk da kaldım baya sağlıksız beslendim ama zayıf birisiyim okulum bitti eve geldim hala geçmedi ne yememem gerek
benım durumumla senın durumun aynı değil. ben hekım degilim. kan testi yaptırdıysan ve her sey normalse benım uyarılarımı önemseme. vucudun bır seylere tepkı verıyor ve bu hepimizde aynı olmayabılır. kan testıne baktırmalısın
Folik asit ve b12 eksiğim çıktı sadece idrar tahlilide verdim
🧐 hastane hiçbir şey demiyor mu? Alerji testi yaptırmadın mı
Bunlar kaşınıyor ve kaşıdıkça çoğalıyorsa bir şeye alerjin olabilir
Bir şey ısırıyor olabilir mi
Hayır öyle bir şey değil
Yaş kaç peki ayrıca bilinen bir hastalığın var mj test vs yaptılar mı?
23 yaşındayım kab tahlili ve idarar tahlili verdim temiz çıktı
Anladım peki cybh riskin var mı?
Bilmiyorum
Olabilir mi öyle bir şey
Yani korunmasız ilişkin vs oldu mu ayrıca yorumdan yazmak zorunda değilsin
M atabilirsin bilgi vereyim
? Dönüş yapmadın
Doktor musunuz
Sanırım öyle bir durumun var
Evet
Varsa öyle bir şey yazabilirsiniz bu arada
Uyuz hastAlığı