Göğüs hastalıklarına gittim test vs yapıldı röntgen çekildi bişey çıkmadı ama lodoslu havalarda nefesim yetmiyor şu an uyuyamıyorum mesela camı açtım yine hava gelmiyor.
Zaten normalde de nefes darlığı yaşıyorum. Sanki astım varmış gibi ama teşhis koyulmadi. Ne olabilir ki başka?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
havadaki basinc ve nemden kaynakli ya da alerjik migrenibde olabilir
Alerjik migren nasıl oluyor
hayir alerjik bas agrisi veya migren demek istedim
Alerjik rinit olabilir mi peki. Yani göğüs hastalıkları uzmanı çözemez mi riniti
bence sen genel cerrah veya ic hastaliklarina
dahiliyeye git
Nefes sorunuyla dahiliyenin ne ilgisi var
abicim bak nefes sorunu ic hastaliga girer ust solunun yolu veya o zaman ya genel cerraha git ya kardiyojiye madem gogus hastaliklarindan şüphe ediyorsun sana diyorum ki cerraha git o yonlendirsin ya da dahililyeye anlamiyosub o zaman kardiyolojiye git o da anlamaz cerraha yollar dedigime gelirsin
Kardiyolojiye, endokrinolojiye, göğüs hastalıklarına, kbb ye hepsine gittim bişey çıkmadı. Hatta nörolojiye gittim yine aynı. Kalp damara gitmeyi düşünüyorum
Kan gazı testi yaptır abi kanda oksijen eksikliği nefes darlığı yapıyor doktora gidince bu testi yapmasını iste
Hangi bölüm yapıyor bunu
Valla normalde acile gitsen de yaparlar ama randevu alıp gitceksen dahiliye ya da genel cerrahi de yapar
Hematoloji bakar mı? Geçen gittim bi sürü kan aldılar ama sonuca bakmadım ama internette gastroenteroloji ye gitmek gerekiyormuş galiba
Bence bu dediğin olabilir çünkü bir sürü bölüme gittim bişey çıkmadı. Zaten kan rengim de koyu ve siyah gibi
Bugün gitme şansın varsa acile git bakalım kan gazı testine baksınlar bu normal kan testi gibi değil özellikle kan gazıyla ilgili bakılan bir cinsi O yüzden dedim
Evet baktım bilekten falan aliniyormuş ama acil bakar mı ki pek sanmıyorum
İl merkezindeysen şehir hastanesi acili bakabilir ilçe hastanesi çok gelişmiş değilse bakmayabilir yine de bir git bence acil de olsa
Köyde yaşıyorum bugün gidemem. Peki böyle bişey çıktı diyelim. Çözümü nedir bunun
Yani ilaç verirler sanırım napsınlar başka ya da serum falan verirler
Bence astım var ama göğüs hastalıkları bişey yok diyor nasıl iş anlamadım. Özellikle grip olduğum zamanlar ve lodoslu, tozlu havalarda hiç nefes alamıyorum gibi. Normalde de böyleyim zaten. Hatta kitabı sesli bile okuyamıyorum nefesim daralıyor. Ama nefes testi yaptılar normalden bile iyi çıktı. Bi de 12 13 sene önce grip için acile gitmiştim astım tanısı koymuştu hatta tüp bile vermişti
Ama o zamanlar böyle nefes sorunu yoktu. Şimdi var ama bu seferde teşhis yok
Nefes sorunu rahatsız edecek kadar yoğun mu yoksa hafif mi
Yoğun. Özellikle yazın sıcak havalarda daha çok yoruyor resmen köpek gibi nefes alıyorum ve aşırı sinirlilik yapıyor normal mi acaba yoksa hepsi stresten mi
Stresden olur. Ne zamandan beri var
Son bir yıldır var aşırı ve şunu farkettim antidepresan kullanırken yoktu bir senedir kullanmıyorum böyle oldu
Geri başla antidepresana
Neden? Ömür boyu kullanacak miyim
Kullanmakta fayda varsa kullan
Aslında fayda ediyor ama biraz yan etkisi var diye bıraktm
Yan etkisi neydi
Bacakakrda hareketlilik bi de konuşurken zorluk yani sanki beni tutuyor gibi. Ama genel olarak iyiydi
Nefes darlığını eğer geçirecekse geri başla bence
Birde doktor işini dediğim gibi yap o testi yapmalarını iste gidince
Acile gidince isteyeceğim testi
Bişey çıkmazsa da kullanırım artık
Reis naptın gittin mi testi yaptırdın mı?
Köyden çıkamadım ki peder bey kaza geçirdi
Geçmiş olsun
Eyvallah sağol. Gastroenterolojiye gideceğim belkide mideyle alakalıdır. Şişkinlik vs var
Randevu aldın mı
Onun için önce yeşil alan açılması gerekiyormuş yani dahiliyeden bu bölüme alan açtırmak lazım
Reis naptın sonn durum ne
Köyde yaşıyorum babamın durumundan dolayı bi yere çıkamıyorum maalesef
Burnundan nefes alırsan sorun kalmaz. Ağzından nefes almayı bırakmalısın
Ne alaka