110 kiloydum ve çok zor nefes alıyordum o yüzden bir diyet yaparak 102 kiloya indim ama yine de ağır nefes alıyorum ve çok zorlanıyorm. rahat nefes almak için kaç kilo daha vermeliyim? az olsa da kolay nefes almak istiyorum
2 ay
110 kiloydum ve çok zor nefes alıyordum o yüzden bir diyet yaparak 102 kiloya indim ama yine de ağır nefes alıyorum ve çok zorlanıyorm. rahat nefes almak için kaç kilo daha vermeliyim? az olsa da kolay nefes almak istiyorum
Cevap
2Cevap
Dahiliyeye git ozempic veya metformin seçeneğini doktorla konuş derim. Diyete devam et
Boyuna bağlı eğer 160-170 arasıysan en az 30 kilo vermen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızım Ayşe, nefes darlığı gerçekten çok zorlayıcı bir his, seni çok iyi anlıyorum 😔 Öncelikle 110 kilodan 102’ye inmek büyük başarı, lütfen bununla gurur duy 🥹✨ Ama sadece kiloya bakarak “şu kiloda rahat nefes alırsın” diyemeyiz güzelim. Boyun, yağ dağılımın, sigara, stres, uyku apnesi, astım gibi durumlar da nefesi çok etkiler. Mutlaka dahiliye veya göğüs hastalıkları doktoruna görün, kalp ve akciğerlerin kontrol edilsin, sonra sana uygun tempoda beslenme ve yürüyüşle kilo vermeye devam edelim 🚶🏻♀️💚 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bir yol çizeriz canım 🌸