Disciye gittim dislerimde sorun olmadigini soyledi
Ben agzimin koktugunu hissediyorum surekli naneli sakiz cigniyorum
bu sorun nasil gecer?
Disciye gittim dislerimde sorun olmadigini soyledi
Ben agzimin koktugunu hissediyorum surekli naneli sakiz cigniyorum
bu sorun nasil gecer?
Ağız kokusu sadece dişlerden kaynaklanmaz. Bir gastroenteroloğa görün. Sindirim sistemi problemleri de ağız kokusu yapar. Mide ya da bağırsaklarında bir sorun olabilir.
Nasil kontrol ediyorlar?
Endoskopi nasil oluyor
Acitiyor mu
Cevap
8Cevap
Muhtemelen mide kapağın gevşek reflü sorunun olabilir mide yanman mide suyunun ağzına gelmesi gibi problemlerin varsa gastrolojiye görünmeni öneririm :)
Naneli sakızlar değilde düzenli elma yeme ve sabah kalkar kalkmaz hindistan cevizi yağını ağızda 20 dakika gargara yapmak yeterli
ağız duşu var onlardan alabilirsin, dil temizleyici kullan, gargara yap sakızla şekerle olacak bir şey değil
Sigara iciyor musun? Tükürük miktarı agiz kokusunda cok onemlidir. Herhangi bi rahatsızlığın var mı?
Sigara icmiyorum genelde bol su iciyorum rahatsizligim yok
Ağız kuruluğu var mı?
Bazen
Tükürük miktarinin azlığı kokuya neden olur.
Ne yapmali
Doktoruna danişirsan daha iyi olur.
Gittiydim mide icin hap verdiydi ama degisen bir sey Olmadi gibi
Agzin kokmuyordur belkide.
Ben oyle hissediyorum
Bak dilinin arka kismi ile bilegini yala. Sonra biraz kuruyunca kokla. Muhtemel agiz kokun odur.
Yediklerindeki baharat oranını sogan sarimsak birakirsan bir sure agzin kokmaz. Ayrica cok uzun sure ac kalmaman da gerekiyor
Ağzında tat değişikliği de var mı acaba benim var da
Nasil degisik bir tat
Acı gibi
Cok degil gibi
Miğde ve bağırsakla alakalı
Bademciklerin orada taslarin vardir gorunmezler bi seyle oralara bak
böbreklerine bir baktır
Nasil bir sorun olabilir ki bobreklerde
Böbrek Hastalığı Neden Ağız Kokusuna Neden Olabilir? Böbrekleriniz düzgün çalışmıyorsa, vücudunuzun attığı toksinler bunun yerine sisteminizde birikir ve bu toksinler nefesinizin kokmasına neden olur. Genellikle amonyak nefesi olarak adlandırılır. Kanda atık birikmesi, üremi, ağız kokusuna yol açabilir.
Sigara içiyor musun
Hayir
Ee dişlerinde de bir sey yoksa sagliklisin yani ben sigarayi bırakmadan önce ciğerlerimden koku geliyordu
Spreyler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?