Sizce ben bipolar mıyım yoksa dehb mi ve ömür boyu ilaç mı içmem gerekiyor?

Tam emin değilim ama anksiyete depresyon için uzun süre aralıklı ilaç kullandım. Kendi kendime bıraktm 1 sene oluyor ama şunu farkettim. İlaç icmeyince kafam çalışmıyor durmuş gibi hiçbir şey yapamıyorum konuşamıyorum bile. Hatta 5 vakit namaz kılıyordm ilacı bırakalı onu bile yapamıyorum. İyice hayattan koptum daha çok içime kapandım ruh gibiyim ve en ufak bir şeye sinirleniyorum yani yaşamıyorum gibi kafam bitmiş gibi. Bu süreçte şunu anladım benim yüzde yüz bu ilacı kullanmam gerekiyor. Bunun sebebi sıkıntı, depresyon, atak falan değil sadece kafam çalışsın diye içmem gerekiyor. Çünkü bu sıkıntıya ataklara bi şekilde dayanıyorm ama beynim çalışmayinca asla ama asla olmuyor konuşamıyorum ve hiç mantıklı kararlar verip yaşayamıyorum. Bu ilaç ne yapıyor anlamadım ama içince sanki beynime kan gidiyormuş gibi hissediyorum ve içince şunu söylüyorum kendime. Resmen kendime eziyet ettiğimi fark ediyorum ben kendime ne yapmışım diyorum. Çoğu takıntım gidiyor kendim oluyorum. Sizce neden böyle oluyor. Bu kafa çalışmasının sebebi anksiyete depresyon mu yoksa beyinde bi madde eksikliği mi? Neden kaynaklı? Bırakma istmemenin sebebi de sürekli ilaca maruz kalmak istemiyorum çünkü bedenen beni tembel yapıyor eski gücüm kalmıyor. Ya da tam olarak uygun ilacı bulamadım. Duxet ve aripa kullanıyordum. Acaba bipolar olabilir miyim çünkü beyinde tuz eksikliği böyle şeyler yapıyormuş. Ve ya dehb de olabilir

Genetik bişey var babamda benim gibi annemde de otizm olduğunu düşünüyorum eminim gibi bişey. Kardeşlerim de benzer sıkıntıdan muzdarip. Dedem de mesela kimseyle konuşmayan kendi halinde biriydi ve babamla konuşmazlardi aynı evde. Şimdi ise bu durum babamla bizim aramızda oluyor genetik bişey var

Güncellemeler
7 ay
İlaçsız geçer mi peki ama kafam çalışmıyor ki nasıl olacak. Ben anksiyete depresyondan sıkıntıdan ziyade bu kafa caslimama olayı yoruyor
Sizce ben bipolar mıyım yoksa dehb mi ve ömür boyu ilaç mı içmem gerekiyor?