Tam emin değilim ama anksiyete depresyon için uzun süre aralıklı ilaç kullandım. Kendi kendime bıraktm 1 sene oluyor ama şunu farkettim. İlaç icmeyince kafam çalışmıyor durmuş gibi hiçbir şey yapamıyorum konuşamıyorum bile. Hatta 5 vakit namaz kılıyordm ilacı bırakalı onu bile yapamıyorum. İyice hayattan koptum daha çok içime kapandım ruh gibiyim ve en ufak bir şeye sinirleniyorum yani yaşamıyorum gibi kafam bitmiş gibi. Bu süreçte şunu anladım benim yüzde yüz bu ilacı kullanmam gerekiyor. Bunun sebebi sıkıntı, depresyon, atak falan değil sadece kafam çalışsın diye içmem gerekiyor. Çünkü bu sıkıntıya ataklara bi şekilde dayanıyorm ama beynim çalışmayinca asla ama asla olmuyor konuşamıyorum ve hiç mantıklı kararlar verip yaşayamıyorum. Bu ilaç ne yapıyor anlamadım ama içince sanki beynime kan gidiyormuş gibi hissediyorum ve içince şunu söylüyorum kendime. Resmen kendime eziyet ettiğimi fark ediyorum ben kendime ne yapmışım diyorum. Çoğu takıntım gidiyor kendim oluyorum. Sizce neden böyle oluyor. Bu kafa çalışmasının sebebi anksiyete depresyon mu yoksa beyinde bi madde eksikliği mi? Neden kaynaklı? Bırakma istmemenin sebebi de sürekli ilaca maruz kalmak istemiyorum çünkü bedenen beni tembel yapıyor eski gücüm kalmıyor. Ya da tam olarak uygun ilacı bulamadım. Duxet ve aripa kullanıyordum. Acaba bipolar olabilir miyim çünkü beyinde tuz eksikliği böyle şeyler yapıyormuş. Ve ya dehb de olabilir
Genetik bişey var babamda benim gibi annemde de otizm olduğunu düşünüyorum eminim gibi bişey. Kardeşlerim de benzer sıkıntıdan muzdarip. Dedem de mesela kimseyle konuşmayan kendi halinde biriydi ve babamla konuşmazlardi aynı evde. Şimdi ise bu durum babamla bizim aramızda oluyor genetik bişey var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeş sosyal yasantin var mı
Bi yerde çalışıp hayatını idame edebiliyor musun
Malaesf reis ikisi de yok
Biran önce bi işe adapte olman gerekiyor. Şu an bunları yazmış olman farkındaligini artiriyor hayatin devam ettiğini biliyorsun yaşam devam ettiği sürece mücadele devam etmeli. Sakin ilaç kullanıyorum veya kullanmak zorundayım gibi düşünme çalışma ortamı sosyal hayatı geliştirmeye çalış emin ol durumu atlatacaksın
Ancak ilaç içince sosyal olabiliyorm ve çalışabiirin
Bende bipolarım atlattım
Nasıl anlattın
İlaçları düzenli kullanarak çok kolay
İlaçlar ağır mı peki ne kullandın
Bıraktırdı bile doktor sen bi psikiyatriste görün dediklerini yap anlatılmayacak bir şey yok ben manik eğitir yaşamıştım duygusuyum bozulluğu tedavisi oldum
Eğitir değil epizot diyecektim
Anlatılmayacak bişey değil
Offfff anlatılmayacak değil atlatılmayacak
Sence yazdikakrima göre bipolar mıyım ben
Ben anlamam kardeş doktora anlat
Hangi ilaçları kullandın peki ve hala devam ediyor msn
Kardeşim kişiden kişiye göre değişir ilaçlar ben 5 6 tane kullandım çok araştırma yapma ben bipolar mıyım diye
Peki hala kullanıyor msn bıraktın mı
1 tane kaldı bırakacağım lithutil ozaprin sürekli kullanacağım kardeşim dert etme geçiyor bipolarında çeşitler var araştırma yapma internetten kafan karışır
Lithuril ağır mı peki ve engel raporu alabilir miyim ekpss için
Reis doktorlar ilgilenmiyor bişey de söylemiyor kafam karışıyor bnde araştırma yapıyorum
Daha çok kafan karışır bende senin gibiydim kendine sert arama araştırmayı bırak
Peki ilaçsız duzelebilir miyim araştırma yapmasam vs kendi kendime
Bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!