zaten tipim ve boyum yüzünden kızlar bakmıyordu ilerde de evlenme şansım kalmadı
nasılenkolaysekildeolebilirim?
zaten tipim ve boyum yüzünden kızlar bakmıyordu ilerde de evlenme şansım kalmadı
nasılenkolaysekildeolebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapın yapın sonra hayat bitti onu önceden düşüneceksiniz
neler yaşadığımı bilmiyorsun ve ayrıca sürekli birileriyle yatıp kalkan biri değilim
Sürekli biriyle yattığını söyledim mi şans
Yalan söylediğin bariz belli korunduğunj söylüyorsun eğer prezervatif yırtılmadiysa bulaşmaz artı 72 saat içinde prep alman lazımdı
Yalan mı? Belirtiler var ne yalanı?
Test yaptırdin mi artı korundum diyorsun eğer prezervatifte yırtılma olmadıysa veya kan yoluyla temasın olmadıysa bulaşmaz
test yaptırırsam herkes öğrenir toplumdan iyi dışlanırım insan kendisini bilir anlar
Bende sağlık çalışaniyim hastadan kan alırken iğnesi parmağıma batmıştı o dönem aşırı kötü şeyler yaşadım kabus gördüm sürekli sonra test yaptırdım negatif çıktı testim artı bende bazı belirtiler vardı bence gidip test yaptır 45 günü geçtiyse eğer pozitif çıkarsanda ilaç kullanacaksın ömür boyu kullanmazsan 8 9 yıl sonra AIDS evresine geçer çok çok kötü olur durumun
yapcak bişey yok zaten intiharetme cesaretim yoktu gelecekte kalmadı benim için ölürümdaha iyi olur ne diyeyim :(:( ki boğaz agrısı ne yaptıysam geçmiyor bel sırt agrıları oluyır
HIV belirtileri öyle olmaz ki büyük ihtimalle soğuk algınlığı lenf bezlerin falan aşırı şişer belirti hiç göstermez bazen bazı hastalar kan testinden tanı alıyor mesela hiç belirti göstermiyor
Sen boşa kendini strese sokuyorsun esc*rtlar belirli aylarda muayene oluyorlar yani kan testi falan yapılıyor onlara
boğaz agrısı en belirgin belriti diye duydum arastırdım geçmiyor 1 aydır ne yaprsam yapayım olmayan eklem agrıları oluyor arada ishal bide
artık ya intiharedecem ya da sosyal kuruluşlara gidip yardım edecem millete falan
faydalı insan olurum en azından zaten geleceğim yok eşim karım cocuklarım olmucak zaten
Bende dil beyazlığı vardı baş ağrısı vardı lenf bezim şişmişti belirli günden sonra kan testi verdim negatif çıktı 45 günü geçtiyse olayın üzerinden kan testi yaptır zaten büyük ihtimalle negatif çıkarsın prezervatifle olmuş olay zaten
Bende sen gibi int*hari falan düşünüyordum o zamanlarda Şu an iyi ki kan testini yaptırmisim diyorum
Dediğim gibi boşa stres yapıyorsunuz zaten korunmuşsunuz artı esc*rtlar belirli aylarda muayene olma zorunluluğu var
Olm çok üzüldüm adina ya kimden kaptn
sagolun oldubi kere maalesef
Escrt mu
evet
Prezervatifsiz mi girdin kardeşim 😔
prezervatifli
Olm akjfjdd nasil oluyor bu?
Prezervatif olsa bile cidden bulasabiliyor mu
oldu bilmiyorum hastayım az ömrüm kaldı maalesef
Bana yazar misin dertleşelim
Bana yazar msiin özelden
Hayir
Bu konu hakkında konuşmak istiyorum niyetim kötü değil
nasil kaptin
ilişki sırasında
hem kizlwr bakmiyo diyosun hem iliskiye girmissin bu ne yaman celiski
eskort
yapmadan once dusunecektin eskorta gittiysen kimsenin senle sevgili olmamasi normal kanka 😁