Abla diyen sağlıkçı sizce direk mesafemi koymustur?

Sağlığımdan dolayı bir aya yakındır hastaneye gitmem gerekiyor ve tedavi yapan kişi bana abla demeye başladı tedavi belden aşağı bacaklarla alakali ilk 1 hafta abla dedi daha sonrası Bir önceki hafta başka bir bayan ilgilenmişti onun gibi değil daha farklı ilgilenmeye başladı mesela silmesi gerekmiyor siliyor hemen kaldırıp durmuyor ne bileyim önemsiyor soruyor iyi geliyor mu falan diye daha sonrası benim saat sorunum olduğu için ben konuşmuştum bununla bu da gitmiş başka birininki uygun diye ona vermiş beni şimdi de kuzu gibi bana oradan bakıyor ben gelip gittikce Hani diyorum abla dedi diyorum uzak durayım bakmayayım diyorum ama ben kapıdan girdiğim gibi hiç kafasını çevirmeden bana çok uzun bir şekilde bakıyor benim kişiyi değiştiğinde de geldi tembih etti gitti güzel ilgilenin diye abla diyorsun madem bu önemsemek niye belirli bir süre sonra ablamız bitti yani Kıyafetimi giyiyordum belden aşağı ama çıkikti bu direkt girdi kabine bana gelmiş iyi geliyor mu diye soruyor insan çekinir yani sonuçta abla diyor ya ben anlam veremedim üşenmeyip okuyan olursa cevap verirse de sevinirim

Abla diyen sağlıkçı sizce direk mesafemi koymustur?