Güncellemeler
8 ay
Ama şöyle bir detay vereyim. Eşimin teyzesi kendi kocasını öldürdü kocasının abisiyle kaçtı annesi dayısının oğlu ile yatakta basıldi. Bana beni ailemden kurtar diyordu sonra aileci oldu. Çok sıkıntılı şeyler var yani. Belki de benim açımdan bitmesi daha sağlıklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Egosundan kendine yediremiyir boşanmayı
Ama davayı o açtı
Pişman 😢
Emin misin ya
Evet
O zamsn neden bu kadar sert davranıyor bana. Neden hiç uzlaşma yoluns gitmiyor
Biraz Zaman ver erkekler yenilmeyi pişman olmayı gururuna yediremezler biz kadınlar gibi değiller biz kabul ederiz onlar etmez biraz zaman ver gelecek sana
Ben erkeğim o kadın :) sen yanlış anladın sanirim
Hala düşüncelerin aynı mi
Kadın sana açmış
Dur yeniden yorumliywcam
Niye bosanmak istiyor özel değilse
Aynen:) bak söyle düşün aşırı derecede öfke hiç bitmedi. Davalar var aramızda. Mahkemeye eşim beni fake hesaptan takip ediyor diyor sonra hesabını herkese açık yapıp kapatıyor balayında gittiğimiz yere gidip fotoğraf paylaşmış bunu da tam evlilik tarihimizde yaptı. Telefon numarası hala aynı duruyor ama uzlaşmacıya söyleyin ona beni aramasın diyor halbuki numarasını da değiştirmiyor ve onu bir kere bile aramadığım halde diyor bunu. Siz bir kadinsiniz bitirmiş gibi gelmiyor ama garip geliyor
O biraz özel sizden ricam bu son yazdığım şekilde yorumlar mısınız
Sana kadına bak ya ışık yakıyor ama yakmıyor fake hesaplar falan bilmem ne naz yapıyor sana uzlaşmak istiyor ama uzlasmaciyla değil seninle senin gitmen lazım konuş net bir mesaj yaz konuşalım diye çok kısa ve öz ve zaman ver 4 5 gün bı hafta sana cevap verecek olumluysa zaten konuşursunuz değilse boşan git seni sevmiyor dur artık
Yani bir insan eşim beni fake hesaptan takip ediyor deyip sonra evlilik yıldönümünde balayında gittiğimiz yere gidip heeabi herkese açar mı? Tesadüf gibi yorumlamak istemiyorum numara değiştirmiştir diyordum o da hala duruyor bir de her geçen gün öfkesi artıyor
Sana sinirli çok sinirli büyük bişey yasamisssiniz yoksa kadın kolay bosanmaz git konuş ailesinden birisini devreye koy konuşmak için arada birşeyler yolla evine güzel anılardan kalan çiçek falan yolla bilemiyorum aldatma falan galiba seni de seviyor kendine yediremiyor
Seviyor mu cidden öyle mi diyosun. Aldatma yok bu arada
Aldatma yoksa daha iyi
Çiçek falan yolla güzel hediyeler arada karşısına cik barislaim falan de yumuşar o
Yok.. bir sebepten tartıştık maalesef yanlış bir şey yaptım tokat attım ona. Sonra bu olaydan sonra geceleri yanıma gelmeye başladı. Önemli değil karı koca arasınds olur dedi bana. Defalarca kez özür diledim. Şimdi son durum bu. Fakat avukat beni kandırdı. Eşim herkesten gizli geceleri yanıma geliyordu bu olaydan sonra. Avukatı mahkemeye söyledi onun da gururu incindi
Çok önemli bişey değil aranızdaki hallonur eminim seviyor seni çok üzülmüş o da insan sonuçta biraz daha dikkat et sende belli sende seviyorsun onu boşanmak istemiyorsun konuşmaya çalış dediğim gibi mesaj yaz senin cabani görürse yumusayacak ailesiyle konuş pişman olduğunu söyle boşanmak istemiyorum falan de ben onu seviyorum bana yardım edin de konuş yani kimi bulduysan söyle inan benim annem babam da boşandı kadın toparlanıyor ama erkek toparlanamiyor çok zor geliyor elinden geleni yap gerekirse mahkemede ben karımı seviyorum bosanmak istemiyorum de gerekirse mahkemeden terapi iste oldu oldu olmadı anlaşmalı boşanırsiniz
İftira atıyor yazık
Sebep ne acaba
Yüksek ihtimal fazladan para koparmaya çalışıyor
Yok değil davayı o açtı. Kafa kırık heralde. Para talep etmiyor. Eşim beni fake hesaptan takip ediyor diyor sonra hesabını herkese açık yapıp kapatıyor balayında gittiğimiz yere gidip fotoğraf paylaşmış bunu da evlilik yıldönümünde herkese açık yapıp paylasiyor sonra hesabı geri kapatıyor