Acil yardım acil?

Dün sevgilimle kavga ettik, benim kıyafetlerime karıştığı için bu durumdan rahatsız olduğumu ve huyunu törpülemesini istedim, o da bi konu hakkında bizim sülalede kızlar böyle yapmaz diyince bende senin sülalen taş devrinden kalma galiba dedim ve kıyafet konusunda yobaz düşüncelerin var dedim normalde hep dediği şekilde giyerim ama artık bende taştım istediğim kıyafetleri alamamaktan ve ilk kez fikrimi belirttim o da çok sinirlendi bana bir sürü laf saydı hakaretler etti aileme böyle diyemezsin diye, sonra da ayrıldı ben seni aileme gelin diye tanistiramam onlara böyle diyen birini tanıştırmaya utanırım dedi, bizde gelecek görmüyorum dedi ne yapmam lazım 2 senedir birlikteyiz ve iki yıldır hep dediği şekilde giyiniyorum normalde de çok açık giymem ama işte o kabul etmiyor, dinime kadar laf etti allahsizliktan tutun köyüme kadar ve ben onu hep mutlu etmeye çalışır her dediğini yaparım buna rağmen nankörlük yapıyor her kavgada sen kimsin ki diyor ağır konuşuyor ama suçu bende görüyor sadece yobaz ve taş devri dedim diye
Güncellemeler
1 yıl
İstediği kıyafet giyimi, bol pantolon geniş uzun ceket bol tişört, normal boy ceketi bile kabul etmiyor, surekli istediklerini yapıyorum ama kıyafeti iyice abartti kabul etmiyor ya dediğim gibi giyincen ya da ayrıl diyo
Güncellemeler
1 yıl
Ben çocukluğumda da hep onu giyme baban kizar tarzı kalıplarla büyütüldüğüm için bu kıyafet baskısı benim psikolojimi bozuyor ve ne yazık ki sevdiğim insan da böyle:(
Acil yardım acil?