Dostlar çok sevdiği halde acı çektirmek için umursamaz davranılır mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence de umursamaz ol
gerekiyorsa bir sebepten dolayı bir süreliğine olabilir
ne zaman öğrendi o olay geçmişte mi olmuştu sen mi söyledin
Ya geçmişte olmuştu 🤦🏻♀️ zaten öyle birinin olduğunu ilişkimizin başından söylemiştim. İsmini de biliyordu ama birtek bu film olayını bilmediği için durum buralara kadar geldi
niye söyledinki
Çünkü zaten öğrenecekti hem de bir birimizden gizli birşeyimiz olmasın diye söz vermiştik
Onu kazanmak istiyorum 🥺 yeniden sevsin diye her şey yaparım be
bahane aramış sanki
Çok seversen kıyamazsın demek ki çok sevmiyor
Umursamaz davranmak aldatmak demektir.
Asla öyle tip değil. Onu gören herkes bana şey diyor “nasıl anlaştınız onunla, ciddi ve sert birisi. Baksana yürüyünce kafasını bile kaldırıp bakmaz. Ağır yürüyor” 🤦🏻♀️ ondan şüphe yok aldatır falan. Bana diyor ki benim de kalbim senin için atacak ama işte yazmıyor sadece davranışlarında hissediyorum
Kafama göre takıl ozaman acil ona
Yani?
Onun kafasında öyle yer almaz sana sevgi dolu bakmaz güvenmez varsa bir umudu umudunu güvenini sana olansevgisini kaybedersin sonra anlarsın bir gün sonra senden soğur bu sefer tam tersi olur kimin ne kadar yaşayacağı belli değil ben karışamam içinden ne geliyorsa öyle davran
Erkektir yapar boynu altında kalsin
Kendimi buraya atıverdim lütfen yardım edinn 🥺
Oda çok yara almış anlaşılan
Diger yorumda bahsettim🤦🏻♀️ çok saçma neden yaa kendini boş yere üzüyoor neticede biliyor birtek onu sevdim ve seveceğim de. Hani nerede engelledi, konuşmuyor ama bakınız seviyorum efendim, her gece fotoğrafıyla uyuyorum tam kalbimin üzerinde. 🥺
Bazen evet
Davranılır
Sevgilin mi
🥺sevdiğim adam
O sevmiyor mu senii
Herkesten farklıyız diyorduk ye 🥺 nasıl seviyorduk. Tam da aradığım hayalimdeki adam ve ilişki diyordum. Sebep: Sen herşeyi bana söylüyorsun, en ufak detayları bile kaçırmıyorsun. Gizlediğin hiç bir şey yok ama birtek seni seven çocuğun sinemada birkez yanında oturmasını benden sakladın. Ve bitdi benim için her şey diyor. 🤦🏻♀️ delireceğim ailemiz biliyor, herkes razı destekliyor bir bu sorun çıktı
Yani sevdiğin çocuk da niye yanına oturdu detaylı anlatmak istersen anlatabilirsin
Ben bilmiyordum o gidecek🤦🏻♀️ lanet olsun ne bileyim ya yoksa gitmezdim kii
Bunla ne kadarlık ilişkin bu arada ve sinemaya kim kim gitmiştin beni takip etsene yazıyım ordan sana
Sevdiğim adam da bana diyor ki sana güveniyorum ama birtek söylemediğin için bitti her şey benim için🤦🏻♀️ delireceğimmmmm oysa biliyor onu asla sevmediğimi. Diyor ki sevmeyerek yanında oturmasına izin verdin. Bu da bir anı. Ee bunu da biliyor ki, sesimi çıkaran tip değilim öyle yerlerde
Yani senin kinin kıskanması o kadar normal ki hak veriyorjm yani
Kıskansın, zaten biliyorum deli gibi kıskandığını hatta deli olduğunu. Ama iştee 🥺🤦🏻♀️ böyle olması çok acı, kıskansın bağırsın çağırsın ne isterse yapsın ama barışalım