Sağlık Nasıl uyandınız, enerjik misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 O kadar rahatsız kalktım ki şimdi kalkıp ne yapsam diye düşünüyorum biraz iyi olmak için 🥲 Güncellemeler7 ay Sağlık ne alaka ya 🙄 aman neyse Nasıl uyandınız, enerjik misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mejnun11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 7 ay Bende o kadar zor uyandım ki bu gün hâlâ toplayamadım 0 13 Yorumla Soran 7 ay Toplarız ya daha saat erken 😅 Yorumla mejnun11 7 ay Akşama anca açılırız 😄 Yorumla Soran 7 ay 😅 yok ya bugün kalkıcam açılıcam hahaha inşallah Yorumla mejnun11 7 ay Bir yöntemin varsa bana da söyle 😄 Yorumla Soran 7 ay Kalkmak 😅 zor geliyor ama kalkıcam Yorumla mejnun11 7 ay Ahahaha başarabilecek miyiz ben başaramadım 😄 Yorumla mejnun11 7 ay Hadi ben başardım 😄 Yorumla Soran 7 ay Bende hahah Yorumla mejnun11 7 ay Biraz erken olmuş gibi ahaha Yorumla Soran 7 ay Yok ya hahah sana dedikten sonra yaptım aslında hahaha Yorumla mejnun11 7 ay Hee iyi bari bende beni kandırdın sandım ahaha Yorumla Soran 7 ay Yok yok Yorumla mejnun11 7 ay Benim pilim bitti ya da bitmek üzere 😄 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Zehirlenme şüphesi ile uyandım 😂😂 0 2 Yorumla Soran 7 ay Aaa geçmiş olsun Yorumla IamAloneBoy17 7 ay Teşekkürler Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 575 cevap paylaştı. Kime ne yararı var enerjik olmanın 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden rahatsız uyandın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay uykumu alamadım mecburen kalktım maalesef 0 10 Yorumla Soran 7 ay Bende öyle 🥲 gerçi ben sesten uyandım da... Yorumla Cevap sahibi 7 ay sıcacık uyumak vardı şimdi ne sesine uyandın Yorumla Soran 7 ay Sıcacık uyumaktan çok, rahat güzel bir uyku + olarak sıcacık uyumak güzel olurdu veya sevdiğimle sarılarak uyumak falan... O zaman zaten güzel kalkardım ahhaha Yorumla Cevap sahibi 7 ay anlıyorum ama tek yatmak daha güzel bence çift kişilik yatakta tek başına mükemmel hissederdim 😅 amaç uykuysa tabi Yorumla Soran 7 ay Yok ya bana yaramıyor hahah sevdiğimle uyusam zaten hayatımın en iyi uykusu işte 😄 Yorumla Cevap sahibi 7 ay sevdiğinle berabermisin peki sevgilin mi yani 🙂 Yorumla Soran 7 ay 😄 neyse öyle işte... Hayali bile çok iyi ama işte sadece ne denli bir rahatlık olacağını biliyorum hahah yaşamam lazım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Allah istediklerini yaşatsın İnşaAllah 🙂 Yorumla Soran 7 ay 😄 teşekkürler umarım Yorumla Cevap sahibi 7 ay ben teşekkür ediyorum sohbet için görüşmek dileyi ile Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hep enerjik uyanırım aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Çok enerji doluyumm 0 1 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ama sesten dolayı uyandımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende o kadar zor uyandım ki bu gün hâlâ toplayamadım
Toplarız ya daha saat erken 😅
Akşama anca açılırız 😄
😅 yok ya bugün kalkıcam açılıcam hahaha inşallah
Bir yöntemin varsa bana da söyle 😄
Kalkmak 😅 zor geliyor ama kalkıcam
Ahahaha başarabilecek miyiz ben başaramadım 😄
Hadi ben başardım 😄
Bende hahah
Biraz erken olmuş gibi ahaha
Yok ya hahah sana dedikten sonra yaptım aslında hahaha
Hee iyi bari bende beni kandırdın sandım ahaha
Yok yok
Benim pilim bitti ya da bitmek üzere 😄
Zehirlenme şüphesi ile uyandım 😂😂
Aaa geçmiş olsun
Teşekkürler
Kime ne yararı var enerjik olmanın
Neden rahatsız uyandın
uykumu alamadım mecburen kalktım maalesef
Bende öyle 🥲 gerçi ben sesten uyandım da...
sıcacık uyumak vardı şimdi ne sesine uyandın
Sıcacık uyumaktan çok, rahat güzel bir uyku + olarak sıcacık uyumak güzel olurdu veya sevdiğimle sarılarak uyumak falan... O zaman zaten güzel kalkardım ahhaha
anlıyorum ama tek yatmak daha güzel bence çift kişilik yatakta tek başına mükemmel hissederdim 😅 amaç uykuysa tabi
Yok ya bana yaramıyor hahah sevdiğimle uyusam zaten hayatımın en iyi uykusu işte 😄
sevdiğinle berabermisin peki sevgilin mi yani 🙂
😄 neyse öyle işte... Hayali bile çok iyi ama işte sadece ne denli bir rahatlık olacağını biliyorum hahah yaşamam lazım
Allah istediklerini yaşatsın İnşaAllah 🙂
😄 teşekkürler umarım
ben teşekkür ediyorum sohbet için görüşmek dileyi ile
Sebepsiz yere gül, gül, gül.
Hep enerjik uyanırım aslında
Geçmiş olsun
Çok enerji doluyumm
Ama sesten dolayı uyandımm