6 kardeşiz en ufak benim kimseye şu yaşıma kadar ben faydasının dokunduğunu görmedim bu ablamdan para istiyor 1500 2000 atıyor oda hastaneye yatıyor giriş de 30bin alıyorlar zaten nerden buluyor
Altınları vardı onları bozdurup yatıyor çıkıyor 2 gün sonra aynı 15 senedir böyle artık şizofren işte kendi kendine konuşuyor geçen gece 4 de krize girdi ağızında köpükler vardı
Ama ben şu an boşa konuşuyorum işe gireli 19 gün oldu yemek yemeye molada param yok aç duruyorum o keyfi yere bira uyuşturucu alıyor hastaneye yatıyor otelde kalıyor
Benim şu an bi şey ler yapmam lazım 4 senedir market mağaza çalışıyorum olmadığı halde para herkes e destek oldum benim sigaram bile yok hiç kötü bi şeyim uok
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Yaşım 22 BİM de kasiyerim lise mezunuyum yeni başladım sayılır aile evi sıkıntılı abim şizofren yasaklı m kullanıyor ne yaparım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yardımcın olsun üzme kendini sevgili olalım mı yakışıklı
Konuştuğum kız var
İstanbul musun
İstanbul'dayım senin durumun için çok üzüldüm cidden keşke elimden bir şey gelse 🥺
Heyy yakışıklı neden yazamıyorsun
Yazıp uyuya kalmışım maalesef
Olsun üzülme geçti böyle bi soru sormasaydım keşke
Lise mezunu BİM’de çalışabiliyor mu ki
En az evet de konu o mu
Lojistik örgün dondurdum
Açıktan tıbbı sekreter okuyorum
Bence polisi arayop ameteme yatırın zorla
Polis hiç bi şey yapmıyor
Devletin ülkenin adam polisin yanında adam öldürüyor polis izliyor
Neden yapmasın böyle giderse size zarar vericek
6 kardeşiz en ufak benim kimseye şu yaşıma kadar ben faydasının dokunduğunu görmedim bu ablamdan para istiyor 1500 2000 atıyor oda hastaneye yatıyor giriş de 30bin alıyorlar zaten nerden buluyor
10 15 kere Fransız lapeye yattı
Ee sojra kaçtımı
Altınları vardı onları bozdurup yatıyor çıkıyor 2 gün sonra aynı 15 senedir böyle artık şizofren işte kendi kendine konuşuyor geçen gece 4 de krize girdi ağızında köpükler vardı
Ama böyle giderse abinin cesedimi bulacaksıjız
Hayır o hastane özel kaçamaz
Buluruz daha rahat
şu an bile şimdi tuvalete girdi telefondan müzik açmış tuvalete ve odada içiyor bunun cezası yok mu
Polise sor olmazmı
Dövemiyınmu şöyle güzrlcene
Elimi bile sürmem dokunmam ama ben
Oda var ahır gibi oda ölse kendime ayrı oda yapıcam
Ablaların kızmıyormı
Baban annen nasıl izn veriyor
Ama ben şu an boşa konuşuyorum işe gireli 19 gün oldu yemek yemeye molada param yok aç duruyorum o keyfi yere bira uyuşturucu alıyor hastaneye yatıyor otelde kalıyor
Bu adam 34 yaşında 2 ablam evli en büyük ablam istese ortadan kaybeder onu abim Dubai de o artık bizi düşünmüyor
Ailenin durumu nasıl
Orta gelir bi evimiz var herkes çalışıyor şükür
En büyük ablan evli değilmi
Ama Buda 79 bin maaş alıyor eve 3 bin veriyor
Evde kaç kişisiniz şu an
Evli 2 ablam
şu an evde
Annem
Babam
Ben
Ablam
Bi de içen kalıyor
Babam köyde 5 kişiyiz
2 si evli 1 abim yurt dışında yaşıyor
O olsa bunların hiç birisi olmaz
Anladım ablan neden evlenmedi peki
Ne yapıcan abi ben şu an gidip bi yerden atlamayı düşünüyorum
Valla çok sıkıldım
Saçnamalama ölmek kolay yaşamak zor
Merak ettim abin gibisi var mı ailede ondan sordum
Annem çırpınıyor diğer ablam buna para atıyor sürekli onla bi daha konuşmıcam
Oda annem için atıyor
Hadi atla atlayabiliyorsun iki göz yaşı dökecekler sonrs arkandan enayi dicekler
Desinler
Neden atıypr verme demedinmi
Benim şu an bi şey ler yapmam lazım 4 senedir market mağaza çalışıyorum olmadığı halde para herkes e destek oldum benim sigaram bile yok hiç kötü bi şeyim uok
ya da ahin ablana zorla bişimi yaptı mecbur atıyor
Anneni rahat bırakmıyor çünkü para içicek ya krize giryior
Yok ne alakası var annem i sıkıştırıyor para para diye
Abim ablamlar istese bunu piyasadan siler ama yapmıyorlar güçlü hepsi bunun için uğraşmaya değmez
Anladım ancak annen napsın sçyle anlan vericek ebde baban olsa böype davranamazz
Hepsi artık hayatını düzene sokmuş bi ben kaldım işte
Babam gelmiş 56 57 yaşına hiç kimseyi takmyor evi şu an pansiyon olarak kullanıyor
Sende evlen rahatla ablan bulsun
Az kaldı birazsan krize girmeme kendi kendine tuvalette konuşuyor
Benim şu an yaş 22 sıfırım BİM de alacağım 33 34 bin maaş
Hedef eğitimini alıp kursa gitmek haftada 2 gün zaten akşam işte BİM de çalışırsam sıkıntı olmaz evde 6 7 bin vericem yamam